Co za shit, nazbieralem fee agentow na salvio, mialem 09 procent na cos tam i mi wylosowalo jakiegos bramkarza 65 ovr...
Gralem sobie turniej z rana odpadlem w pofinalr po karnych, mimo ze w 90 minucie vardy strzelil glowka w bramkarza i pilka znierzala do bramki ale zdazyl ja jesscze wybic. Poziom przeciwnikow byl tragiczny, w skladsch ronaldo wymaksowany li wielu innych i jak oni graja? Dlugie lagi do przodu. Polecam rozwiazanie na takie dlugid gorne pilki, wystarczy miec trenera jako asystenta z all out defence i wysokich obroncow i moga wam laske zrobicm zadna pilka nie przejdzie:)
Losuje caly czas top agenta od napastnikow, na szesc oosowan dwie czarne ale ayew i jakis inny 80. Straszna lipa, w pesie 15 trzeba bylo swoje pomaranczowki wylosowan ale jak dawalo czarna to wypadal aguero czy ktos inny
Moj sklad po 75 meczach i 80 procentach zwyciestw, 5 meczy vs com, zero inwestycji w coinsy
Gk lopez (81)
Kompany, pique, ivanovic
Dm mascherano, krychowiak
Amf lima
Lmf hazard rmf gervinho
Cf vardy baggio
W drugiej polowce robie zmiany i wchodzi falque, konopyanka, bony, a baggio przestawiam na amf robi tam swietna robote
Jak widac potrzeba mi rasowego napadziora i powinno byc niezle