Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje

PES 2016 - Tryb myClub

<< < (1416/1416)

marcino-1983:
Witam. Czy ten wątek jeszcze żyje czy umarł?  Zadając tu pytania doczekam sie jeszcze na odpowiedz?  Pozdrawiam:)

zue.sue:
Mam pytanie, czy jeśli kupię PES 16 to będę miała dostęp do trybu My Club?

Chodzi mi o to czy serwery Konami dalej działają dla tej wersji gry czy tylko dla wersji 2017 i nadchodzącej 2018. Nie chciałabym też żeby np. zaraz po premierze najnowszego Pro Evo 2018, serwery dla wersji 2016 zostały wyłączone.

Orientuje się ktoś jak wygląda dostępność serwerów, generalnie możliwości grana online, dla starszych wersji PES?

Uprzedzając pytania; nadchodzący PES 2018 raczej mi nie pójdzie na moim "sprzęcie" ;)  PES 2017 mi się znudził i moim zdaniem grało się w niego gorzej niż w wersję 2016 dlatego chciałabym do niej wrócić.

Fred23X:
Niestety ale 2016 mogą wyłączyć

zue.sue:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENiestety ale 2016 mogą wyłączyć

--- Koniec cytatu ---

Dzięki za odpowiedź. ;)

Działo się tak z poprzednimi edycjami PES? 

Czy aktualnie gra ktoś może jeszcze w wersję 2016 lub ma możliwość sprawdzić czy działa ona w wersji online (ogólnie tryb My club)? Nie chciałabym po prostu stracić 50 zł kupując starszą wersję która praktycznie będzie niegrywalna... ;/
Dziwne to jest że w sumie te gry mają "jednoroczną datę ważności" - rozumiem, że zmieniają się składy, gameplay i ok ale moim zdaniem powinna być możliwość dalszego korzystania z pełni możliwości gry nawet gdy wychodzą kolejne części (patrz np. serie typu Call of Duty; serwery dla pierwszych części są chyba dalej dostępne (brat ciągle męczy drugą część i modern warfare :D ).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej