Dział Ogólny > PES 2016 - FAQ - Pytania i Problemy

Gra nie odpala

(1/2) > >>

MasterPolska:
Witam ma problem kupiłem oryginalny kluczyk do pes`a pobrało mi gre na steam i po intro wyłącza się gra z komunikatem że pro evolution soccer 2016 przestał działać pomożecie?

Wszystkie stery zainstalowane
PC GTX 750Ti
amd phenom 8300
8gb ramu

OnoMatoPeja:
Zainstalowane są biblioteki Virtual C++ 2010 z instalatora (jak posiada) ??
Próbowałeś dodać grę do wyjątków w antywirusie lub sam antywirus na czas gry off?
Próbowałeś uruchomić grę zaraz po uruchomieniu PC ?

MasterPolska:
1- Zainstalowane
2- Nie mam antywirusa zapora off
3- Próbowałem ...

W opcjach pes wszystko pokazuje GOOD

Dodatkowo zauważyłem, że w folderze z grą ZA KAŻDYM RAZEM po wyłączeniu się gry pojawia się plik z nazwą pes2016_2117156_crash_2015_9_17T19_51_19C0 itd

OnoMatoPeja:

--- Cytuj ---Dodatkowo zauważyłem, że w folderze z grą ZA KAŻDYM RAZEM po wyłączeniu się gry pojawia się plik z nazwą pes2016_2117156_crash_2015_9_17T19_51_19C0 itd
--- Koniec cytatu ---

próbowałeś otworzyć ten plik w notatniku i zobaczyć co to jest (może jest tam text) oraz próbowałeś uruchomić grę ręcznie (będąc zalogowany na steam) z uprawnieniami administratora ?

MasterPolska:
w tej chwili odinstalowałem grę zaaktualizowałem bios oraz wszystkie stery za 10 minut bedzie gra pobrana i zainstalowana wiec zobacze co i jak jako admin odpalałem natomiast nie sprawdzałem czy w tym pliku jest tekst jesli bedzie to wrzucę tu i dam info co i jak

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej