Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole
[X360] Polska Ekstraklasa i 1 Liga 15/16 v5 + DLC 3 GOTOWA by bbolek83&Shakugan
bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOk, to na początek w ogóle Dzięki Wielkie, ze chce ci się takie coś robić! ;)
Mam dwa pytania:
1. Czy będziesz też w późniejszym terminie edytować reprezentacje (chodzi mi głównie o stroje) ?
2. Czy będziesz starać się edytować patcha pod nowe DLC, które za pewne będą co jakiś czas się pojawiać ?
(ja muszę mieć zawsze najnowsze DLC bo inaczej nie działa online :-[)
--- Koniec cytatu ---
Hej. Co ta za Pes bez naszej eklapy będę robił jeszcze z BraciaTashibana i szukam chetnych do edytowania statystyk heh dużo roboty z tym jest. Ogólnie to kolejna edycja wcześniej robiliśmy pes 2015
ad1---Tak Będą wszystkie kitsy i nowe reprezentacje głównie chodzi o Finlandie itp.
ad2---Będę chciał też wszystko ogrniać na bieżąco
Letterbomb:
Spoiler for Hiden:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEHej. Co ta za Pes bez naszej eklapy będę robił jeszcze z BraciaTashibana i szukam chetnych do edytowania statystyk heh dużo roboty z tym jest. Ogólnie to kolejna edycja wcześniej robiliśmy pes 2015
ad1---Tak Będą wszystkie kitsy i nowe reprezentacje głównie chodzi o Finlandie itp.
ad2---Będę chciał też wszystko ogrniać na bieżąco
--- Koniec cytatu ---
Mogę pomóc ;) tylko pytanie, czy struktura ogólna jest zbliżona do tego z wersji PC ?
Ogólnie mogę zająć się herbami i troszkę posiedzieć nad OF'em
ivaneh:
Fajnie by było jakbyś zrobił zwykłego of'a bez nowych lig, za to z normalnymi ligami, które już istnieją (angielska, portugalska etc)
Letterbomb:
czyli po prostu poprawić te fake'i
bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESpoiler for Hiden:
Mogę pomóc ;) tylko pytanie, czy struktura ogólna jest zbliżona do tego z wersji PC ?
--- Koniec cytatu ---
Czyli rozwiń wątek :) abym mógł dokladnie odpowiedzieć
Nawigacja
[#] Następna strona