Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole
[X360] Polska Ekstraklasa i 1 Liga 15/16 v5 + DLC 3 GOTOWA by bbolek83&Shakugan
GIETKA PALKA:
Czy ktoś opisze mi powolutku jak wgrać tego patcha na konsole nie przerobiona te pliki bolek i te inne wrzuciłem tam gdzie trzeba a nie wiem gdzie to title update . wszystko poza tym title udało mi sie wgrać i nie wiem jak to zrobić żeby działało gra przy włączeniu jest po francusku nie polsku a gdy włączam start wgrywa sie i konsola sie zacina i nic caly czas to samo może ktoś to opisać bardzo dokładnie tak abym dal sobie poradził to dlc 1 2 3 pobrałem z xbox live. Czasami także wyskakuje mi jakiś błąd po francusku . Prosiłbym o pomoc bo bardzo bym chciał pyknąć w tego patcha
bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECzy ktoś opisze mi powolutku jak wgrać tego patcha na konsole nie przerobiona te pliki bolek i te inne wrzuciłem tam gdzie trzeba a nie wiem gdzie to title update . wszystko poza tym title udało mi sie wgrać i nie wiem jak to zrobić żeby działało gra przy włączeniu jest po francusku nie polsku a gdy włączam start wgrywa sie i konsola sie zacina i nic caly czas to samo może ktoś to opisać bardzo dokładnie tak abym dal sobie poradził to dlc 1 2 3 pobrałem z xbox live. Czasami także wyskakuje mi jakiś błąd po francusku . Prosiłbym o pomoc bo bardzo bym chciał pyknąć w tego patcha
--- Koniec cytatu ---
jak masz nie przerobioną konsole to pobierasz z live boxa title updata i data pack 1,2,3 to jest dlc przegrywasz wszystkie pliki z forum bolek dzwiek.cpk
bolek stadiony.cpk
kitsy bolek.cpk
bolek eklapa.cpk
bolek faces.cpk
faces2.cpk
bolek data.cpk
data.cpk i przez horizon apotem na dysk konsoli opuszczasz tylko pliki
dt80_100E_x36.cpk
dt80_200E_x36.cpk
dt80_300E_x36.cpk te pliki musisz pobrac przez konsole z neta i title updata tez z neta pobierasz...
sseettaa:
Witam. Mam przerobioną konsole RGH. Robię dokładnie tak jak jest to opisane , wszystkie pliki cpk +TU do content id gry folder 00000001 . Plik EDIT000000 do folderu (E000032052768FC8) u mnie jest taki folder .I jest problem mianowicie brak spolszczenia , ekstraklasa pod nazwą ligi francuskiej a co gorsza podczas wgrywania meczu napis FATAL CRASH INTERCEPTED . Co mogę z tym zrobić ?
Shakugan:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam. Mam przerobioną konsole RGH. Robię dokładnie tak jak jest to opisane , wszystkie pliki cpk +TU do content id gry folder 00000001 . Plik EDIT000000 do folderu (E000032052768FC8) u mnie jest taki folder .I jest problem mianowicie brak spolszczenia , ekstraklasa pod nazwą ligi francuskiej a co gorsza podczas wgrywania meczu napis FATAL CRASH INTERCEPTED . Co mogę z tym zrobić ?
--- Koniec cytatu ---
Możliwe, że jakiś plik nie ściągnął Ci się w całości, bądź jakiegoś brakuje. Skoro brak spolszczenia, to rozumiem, że wersja gry amerykańska? Jakie języki masz do wyboru? Jeśli amerykańska, to w takim razie DLC nie będzie z nią współpracować, ale zaradzimy coś na to, kiedy potwierdzi się jaką masz wersję.
sseettaa:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMożliwe, że jakiś plik nie ściągnął Ci się w całości, bądź jakiegoś brakuje. Skoro brak spolszczenia, to rozumiem, że wersja gry amerykańska? Jakie języki masz do wyboru? Jeśli amerykańska, to w takim razie DLC nie będzie z nią współpracować, ale zaradzimy coś na to, kiedy potwierdzi się jaką masz wersję.
Tak Jak napisałeś wersja to amerykańsko/brazylijska(portugalska) .Właśnie wgrywam wersje angielską PAL zobacze co i jak . Dam znac jak mi poszło
--- Koniec cytatu ---
Nawigacja
[#] Następna strona