Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole

[X360] Polska Ekstraklasa i 1 Liga 15/16 v5 + DLC 3 GOTOWA by bbolek83&Shakugan

<< < (170/203) > >>

damianferens:
Siema! Mam taki problem, że po wrzuceniu wszystkich plików cpk gra uruchamia się i jest wszystko ok (kluby, ekstraklasa, stadiony, herby, euro etc.), jednak po wgraniu pliku edit gra się crashuje, a xbox uruchamia się ponownie. Wiem, że pisaliście, żeby usunąć edit i wszystko będzie ok, jednak nie mam aktualizacji statów zawodników z najnowszego dlc i nie wiem, czy wina leży w tym pliku 'edit', czy w czymś innym. Gdy gra uruchamia się jest wersja 1.04 i Datapack 3.0.
Prosiłbym o pomoc w rozwiązaniu tego problemu.

bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESiema! Mam taki problem, że po wrzuceniu wszystkich plików cpk gra uruchamia się i jest wszystko ok (kluby, ekstraklasa, stadiony, herby, euro etc.), jednak po wgraniu pliku edit gra się crashuje, a xbox uruchamia się ponownie. Wiem, że pisaliście, żeby usunąć edit i wszystko będzie ok, jednak nie mam aktualizacji statów zawodników z najnowszego dlc i nie wiem, czy wina leży w tym pliku 'edit', czy w czymś innym. Gdy gra uruchamia się jest wersja 1.04 i Datapack 3.0.
Prosiłbym o pomoc w rozwiązaniu tego problemu.

--- Koniec cytatu ---
tak edit musisz usunąć co do stat też nic nie zrobisz bo korzystam z plików bin z DLC1 i dla tego tak jest aby pliki bin były z dlc3 musiał bym od początku edytować wszystkich zawodników z Bundesligi Ekstraklasy itp A jakie są to staty i komu się nie zgadzają ?? daj listę to zrobi się tych zawodników

damianferens:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEtak edit musisz usunąć co do stat też nic nie zrobisz bo korzystam z plików bin z DLC1 i dla tego tak jest aby pliki bin były z dlc3 musiał bym od początku edytować wszystkich zawodników z Bundesligi Ekstraklasy itp A jakie są to staty i komu się nie zgadzają ?? daj listę to zrobi się tych zawodników

--- Koniec cytatu ---
W sumie to nie zgadzają mi się staty z żadnej drużyny, w której w DLC 3 weszły jakieś zmiany. Czy to Liverpool (np. Mignolet 80, powinien być 84), czy Real (Navas ma wciąż 79, powinien mieć 85) itp. Z grubsza chodzi o zawodników z większych drużyn. Czy w takim razie jest możliwość zrobić to inaczej niż ręcznie w grze, żeby zmienić staty na te (po aktualizacji): REJESTRACJA lub LOGOWANIE

bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEW sumie to nie zgadzają mi się staty z żadnej drużyny, w której w DLC 3 weszły jakieś zmiany. Czy to Liverpool (np. Mignolet 80, powinien być 84), czy Real (Navas ma wciąż 79, powinien mieć 85) itp. Z grubsza chodzi o zawodników z większych drużyn. Czy w takim razie jest możliwość zrobić to inaczej niż ręcznie w grze, żeby zmienić staty na te (po aktualizacji): REJESTRACJA lub LOGOWANIE

--- Koniec cytatu ---
pewno że się da :P wszystko  postaram się zrobić to do końca tyg. i dam aktualizacje nową

damianferens:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpewno że się da :P wszystko się da postaram się zrobić to do końca tyg. i dam aktualizacje nową

--- Koniec cytatu ---
Dzięki bardzo! ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej