Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole

[X360] Polska Ekstraklasa i 1 Liga 15/16 v5 + DLC 3 GOTOWA by bbolek83&Shakugan

<< < (176/203) > >>

bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwcześniej pisałeś że na LT pójdzie

--- Koniec cytatu ---
Nie mozliwe musiał byś nagrać sobie grę z innym komentarzem :) to się pomyliłem pokaż posta heheh

GIETKA PALKA:
W trybie kariery gram Wisła Płock 2 sezon jestem w ekstraklasie i zacielo mi na meczu z Lechia Legia Wisła Kraków ale ponownie wgralem ten data i odpaliłem mecz z Wisła i działał nie wiem o co kaman ale narazie nie zacielo jak będzie problem to dam znać . A ogólnie dałoby rade mieć takie buty jak są tam na tych zdjęciach w grze bo przykładowo jak sie wybiera komus kapcie to ma inne jak na tych obra,kach podobnie jest z rękawicami bramkarskimi a niektóre są niewidzialne aha i jeszcze zauważyłem ze ogólnie konoplyanka z Sewilli ma twarz iarmolenki z dynama Kijów lepsza niż sam iarmolenko i widziałem też ze  w powtorkach ogólnie hlouskowi facjata jeździła po ziemi . kuswik z lechi ma wytatuowane oczy jak popek  jeszcze jedno co mi się udało zauważyć to to ze ogólnie Wisła Płock ma na koszulkach nazwiska a w tym miejscu ma sponsora i się jedno z drugim przeslania ale oglolnie to chyba wszystko co mi sdalo udało zauważyć

GIETKA PALKA:
Sorki ale dodam jeszcze ze gent ma znaczek genku a Czarnogóra i Cypr nie maja loga czy chociazbyt flagi

bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESorki ale dodam jeszcze ze gent ma znaczek genku a Czarnogóra i Cypr nie maja loga czy chociazbyt flagi

--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIEW trybie kariery gram Wisła Płock 2 sezon jestem w ekstraklasie i zacielo mi na meczu z Lechia Legia Wisła Kraków ale ponownie wgralem ten data i odpaliłem mecz z Wisła i działał nie wiem o co kaman ale narazie nie zacielo jak będzie problem to dam znać . A ogólnie dałoby rade mieć takie buty jak są tam na tych zdjęciach w grze bo przykładowo jak sie wybiera komus kapcie to ma inne jak na tych obra,kach podobnie jest z rękawicami bramkarskimi a niektóre są niewidzialne aha i jeszcze zauważyłem ze ogólnie konoplyanka z Sewilli ma twarz iarmolenki z dynama Kijów lepsza niż sam iarmolenko i widziałem też ze  w powtorkach ogólnie hlouskowi facjata jeździła po ziemi . kuswik z lechi ma wytatuowane oczy jak popek  jeszcze jedno co mi się udało zauważyć to to ze ogólnie Wisła Płock ma na koszulkach nazwiska a w tym miejscu ma sponsora i się jedno z drugim przeslania ale oglolnie to chyba wszystko co mi sdalo udało zauważyć

--- Koniec cytatu ---
Był problem z twarzami jest rozwiązany już Ci nie wywali gry :P możliwe fajnie że znalazłeś błędy postaram się je poprawić ale nie wiem kiedy czas pozwoli na to
Buty i rękawiczki muszę od nowa zrobić i zobaczy się wtedy :P

90 % POPRAWEK GOTOWE :p DZIĘKI ZBYNIO I GIETKA PALKA ZA WYCHWYCENIE ICH

romulanin:
Można prosić o poprawę tych stadionów...Alianz,Konami gdyż ma słaby kolor trawy. Zauważyłem,że kolor trawy jest super jak rozgrywa się np.ligę mistrzów,ale w szybkich meczach tek kolor jest fatalny. Bbolek83 zadziałasz coś tym fantem?Pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej