Bbolek mam takie pytanko dałoby rade wgrać jakąś nowa muzyczkę do pesa bo tej w standardzie po takim czasie się juz nie da słuchać , a i jeszcze przyczailem ze na stadionie przy cichej pomiędzy banda a murawa jest czarne pole nie wiem na innych rozgrywkach to wygląda ale w towarzyskim tak mam sorka ze tak tu wypisuje te błędy . Buciki są teraz super odrazu lepiej się gra heh
haha zobacze jak czas pozwoli to poprawie stadion super o to chodzi Ja nie jestem w stanie wszystkiego po sprawdzać a tak zawsze więcej osób zobaczy jakiś błąd co do muzy to musiał byś poszukać jakieś paczki to się wgra Ja nie mam za bardzo czasu teraz
Jeszcze mi się przypomniało , że.w trybie kariery jak się wejdzie w informacje o innych rozgrywkach to się obraz powiększa i aż do wybrania odpowiednich rozgrywek taki jest jakbys jeszcze tylko to dal rade zrobić to byłaby bajka .
z tym mam problem bo nie umie uv map edytować to ogólnie jest ciężko a nie mam za tyle czasu żeby się bawić najwyżej wrócę do początkowej wersji
Usunałem EDIT uruchomiła się gra ale jakby bez patcha. DLC xbox mi pobrał 3.00
to masz na stronie startowej version 1.04 i data 3 ?? teraz jak uruchamiasz pes jak tak to
sprawdz na dysku konsoli czy wszystkie pliki masz
bolek dzwiek.cpk
bolek stadiony.cpk
kitsy bolek.cpk
bolek eklapa.cpk
ligas5.cpk
bolek data.cpk
data.cpk
bolek faces.cpk
faces2.cpk
test.cpk
buty.cpk
rekawice.cpk +dpfiles muszą być wszystkie pliki bo to całość bez jednego nie zadziała patch