Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole

[X360] Polska Ekstraklasa i 1 Liga 15/16 v5 + DLC 3 GOTOWA by bbolek83&Shakugan

<< < (194/203) > >>

DjFarrand:
Nie mozna pobrac plikow???

Kropa94:
Słuchajcie. Nie mogę poradzić sobie z wgraniem tego modu.

Nigdy tego nie robiłem, nie wiem co to jest edit i jakieś dpfile i jest to pierwsza rzecz, która mnie przerosła. :)

Ale skoro wszystko robi się i tak na kompie i zgrywa na xboxa, to wystarczy folder content z wgranym modem wrzucić na konsolę.

Więc może ktoś wrzuci dla mnie na serwer albo torrki link z działającym contentem, a ja mu przeleje ile będzie chciał na konto, co wy na to ?

Albo mi ktoś pomoże, zatrzymałem się na programie Horizon. Nie wiem co i jak w nim, a na filmiku tego Węgra, który podajecie jako instrukcję wszystko wygląda inaczej. Ma on innego horizona z totalnie innym menu.

bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESłuchajcie. Nie mogę poradzić sobie z wgraniem tego modu.

Nigdy tego nie robiłem, nie wiem co to jest edit i jakieś dpfile i jest to pierwsza rzecz, która mnie przerosła. :)

Ale skoro wszystko robi się i tak na kompie i zgrywa na xboxa, to wystarczy folder content z wgranym modem wrzucić na konsolę.

Więc może ktoś wrzuci dla mnie na serwer albo torrki link z działającym contentem, a ja mu przeleje ile będzie chciał na konto, co wy na to ?

Albo mi ktoś pomoże, zatrzymałem się na programie Horizon. Nie wiem co i jak w nim, a na filmiku tego Węgra, który podajecie jako instrukcję wszystko wygląda inaczej. Ma on innego horizona z totalnie innym menu.

--- Koniec cytatu ---
pobierz wszystkie pliki z strony pierwszej łącznie z dlc i title update napisz jaka masz konsole przeróbka czy nie jak pobierzesz wszystko to daj znac postaram sie ci to ogarnąć hege edit jest nie potrzebny a dpfiles to plik który odpowiada za wczytaniu moda sprytu za pisownię ale z tel pisze 1.masz RGH przeróbkę pobierz wszystkie pliki  z strony pierwszej  W twoim opisie brakuje Ci dlc 1 i 2 pobranego i wgranego czytaj niżej masz opisane wszystko jak zrobić.......
2. usuń wszystko co dotyczy pes2016
3. wgraj pes 2016 najlepiej w xex a i musi być pes2016 complex czyli gra na Europę
4. odpal czystego pesa na kosnoli strzel bramkę i zapisz ją lub stan gry "save game"
5. teraz wszystkie  pliki pobrane wgraj na pena i bezpośrednio z pena na konsole przegraj do poradnik w spoiler
Spoiler

chyba że masz neta  w konsoli to możesz przegrać przez fttp np. przez program file zilla

6. pobierz  również title updata i wgraj do katalogi "cache" lub jak masz aureore pobierz z neta bezpośrednio i aktywuj
7. teraz uruchom grę i zobacz czy na stronie startowej masz 1.04 version i data 3.0
8. bardzo ważne  usuń edit0000000 jak masz na konsoli uruchom grę bez edita ------ edit to inaczej "of"
9.pliki potrzebne do patcha takie musisz mieć wgrane wszystkie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Spoiler

link do dpfiles pobirz sobie z tego linku
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
KONIEC PATCH MUSI ŚMIGAĆ!!!!!!!!!!!!!!

« Ostatnia zmiana: Maj 11, 2016, 07:25:53 pm wysłana przez bbolek83 »

Kropa94:
Cholera, nie mogę zostawić swoich ustawień, typu formacja, taktyka itp. ?
Ale przeżyję. Czyli wywalić samą grę, sejwy, ustawienia, replaye, ta ?

Postaram się zrobić, tak jak piszesz. Fakt - nieczytelnie z telefonu  :laugh: :P

Przeróbka typu RGH.

Nie instalowałem żadnego DLC. Data Version w menusach mam na 1.00.00
CO do DLC 1 i 2 - je też muszę pobrać i wgrać ?

bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECholera, nie mogę zostawić swoich ustawień, typu formacja, taktyka itp. ?
Ale przeżyję. Czyli wywalić samą grę, sejwy, ustawienia, replaye, ta ?

Postaram się zrobić, tak jak piszesz. Fakt - nieczytelnie z telefonu  :laugh: :P

Przeróbka typu RGH.

Nie instalowałem żadnego DLC. Data Version w menusach mam na 1.00.00
CO do DLC 1 i 2 - je też muszę pobrać i wgrać ?

--- Koniec cytatu ---
No to musisz mieć wgrane wszystkie dlc dt100 dt200 dt300 plus pliki Bolek z 1strony i pobierz rownież title update wgraj do folderu cache i wszystko powinno być ok tylko edita usun !!!!! Wersja gry musi być na Europę i wszystko wgraj do katalogu content na pierwszej stronie jest poradnik z formami krok po kroku dla rgh poszukaj

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej