Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC
PESMix 2016 Patch V2.0 Full CL & EL + Fix 2.0.1
zaq_qaz1:
Co do trybu Liga i ML to Ci nie powiem bo nie sprawdzałem. Patch już usunięty. Skusiły mnie te nowe kluby i korekta reprezentacji ale bundesliga psuje cały efekt
mack:
Dokładnie, Bundesliga niedopracowana na maxa. Czarę goryczy przelał biały .. Aubameyang ;D :o
stanek1983:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDokładnie, Bundesliga niedopracowana na maxa. Czarę goryczy przelał biały .. Aubameyang ;D :o
--- Koniec cytatu ---
nikt póki co nie będzie przypisywał face utworzonym piłkarzom po DLC wszystko trzeba będzie robić na nowo. Chyba że Konami oleje sprawę i nie wyda poprawki.
michael0000:
Witam jestem nowy na tym forum,i mam taki problem zwiazany z tym patchem po zainstalowaniu,wszystko wyglada prawidlowo,tylko jest jeden mały minus nie posiadam wszystkich druzyn z Other European Teams,czy wie ktos jak naprawic ten bład? Za pomoc z gory dziekuje :)
stanek1983:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam jestem nowy na tym forum,i mam taki problem zwiazany z tym patchem po zainstalowaniu,wszystko wyglada prawidlowo,tylko jest jeden mały minus nie posiadam wszystkich druzyn z Other European Teams,czy wie ktos jak naprawic ten bład? Za pomoc z gory dziekuje :)
--- Koniec cytatu ---
zrób tak: wytnij plik Edit z Save z moich dokumentów na pulpit. Odpal grę wejdź w Edit w menu i struktura ligi w Europie daj reset. Zapisz i wyjdź z gry. Wklej z powrotem plik Edit do moich dokumentów. Jeśli to nie zadziała usuń patcha i zainstaluj go na nowo
Nawigacja