Ok, dzieki za uwagi. Niestety, w pilce noznej, a konkretnie jej symulacji, mozna zrobic ograniczona liczbe rzeczy. Jakis drybling, skleic kilka szybkich podac, strzelic z dystansu, jakies ladne podanie przez pol boiska, nie mozna tez przekombinowac, bo wyjdzie efekciarsko. Jakbys zobaczyl takie akcje w prawdziwym meczu, mysle, ze bylbys zachwycony. Ale trudno zeby symulacja przycmiewala, co sie dzieje na prawdziwym pilkarskim boisku, z prawdziwymi pilkarzami. Tempo to juz kwestia gustu, ja wole wolniejsze, bo mozna dokladniej przyjrzec sie ruchom przeciwnika np. Wedlug mnie takie wolne tempo lepiej wspolgra tez z muzyka. Na marginesie AI jest duzo madrzejszy, niz byl w poprzedniej edycji, chociaz dalej nie jest idealny.
Tak jak pisałem, jest to krotki material, ktorego uzyskanie zajelo mi okolo godziny, takze jak pogram troche dluzej to tez zbierze sie wiecej powtorek. W poprzednim Pesie mialem ich spory zbior, ale byly to glownie strzaly, w tegorocznej edycji, co chwile trafia sie cos godnego zapisania. Dobrze, ze ktos potrafi to docenic, bo jednak nagranie tego i zmontowanie zajelo troche czasu.