Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole
[X360] Fix Emblems - Names - Kits Top Legaue Patch [v2]
George89:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPatch może być w całości na pendrive i będzie działać, tylko podczas uruchamiania gry, jak zapyta cię o miejsce wczytywania/zapisu gry, to trzeba wybrać po prostu pendrive!
Ważne żeby plik edit00000000 przenieść/skopiować na konsolę i z powrotem na pendriva, bo inaczej będzie pokazywać, że plik nieznany, jak mamy utworzone Save (ustawienia gry), to też kopiujemy na pendrive i gra będzie normalnie hulać (może się ewentualnie będzie wszystko dłużej wczytywało)
--- Koniec cytatu ---
Dzięki! Wszystko ładnie hula. Nawet nie musiałem kopiować nigdzie pliku edit00000000. Nie wyskakiwał mi komunikat 'plik nieznany'
afc97:
Dzięki @schaolin360 wszystko śmiga, jednak mam 2 zastrzeżenia; pierwsze z nich to czy to normalne, że gra wolniej się ładuje? oraz drugie czy w tym patchu nie ma aktualizacji składów?
schaolin360:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDzięki @schaolin360 wszystko śmiga, jednak mam 2 zastrzeżenia; pierwsze z nich to czy to normalne, że gra wolniej się ładuje? oraz drugie czy w tym patchu nie ma aktualizacji składów?
--- Koniec cytatu ---
1. Czym większy patch tym gra niestety ładuje się dłużej, muszą doczytać się dodatkowe stroje, piłki, stadiony itp.
Jak kogoś to bardzo denerwuje, to jeszcze jest opcja zainstalowania zamiast patcha - Option File, ja znam osobiście tylko jedną osobę co się tym zajmuje Lucassias87 i jego BUNDESLIGA OF V1 PES 2016, on edytuje przez edytor dostępny w grze Herby, Stroje, Zawodników, twarze bez innych dodatków, jest to uboższa wersja od patchowych, ale ładuję się tak szybko jak normalna gra, no i z OF nigdy nie ma żadnych problemów z grą online.
2. To był patch, który testowałem jako pierwszy i już go długo nie mam, więc nie pamiętam czy były aktualne składy, ale chyba nie
Kodzak:
Można prosić o nowe linki ?
Nawigacja