Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stadiony
PES 2016 Pack Stadiums 0.1 BETA by Estarlen Silva
Chałwa:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKażde po kolei trzeba zainstalować czy jak ? ;)
--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIE,
REJESTRACJA lub LOGOWANIE. Te dwa pliki musisz pobrać, bez nich dodatek działać nie będzie. Następne dwa pliki są głównie zrobione dla graczy ze słabszymi komputerami, aby gra się nie zacinała. Kolejność ważna nie jest, ale lepiej po kolei, żeby uniknąć błędów ;)
Fala1902:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIE,
REJESTRACJA lub LOGOWANIE. Te dwa pliki musisz pobrać, bez nich dodatek działać nie będzie. Następne dwa pliki są głównie zrobione dla graczy ze słabszymi komputerami, aby gra się nie zacinała. Kolejność ważna nie jest, ale lepiej po kolei, żeby uniknąć błędów ;)
--- Koniec cytatu ---
Dziękuję bardzo ;) piwko poleciało ;) jak to zainstalować jeszcze chciałbym wiedzieć :D
kampaku:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDziękuję bardzo ;) piwko poleciało ;) jak to zainstalować jeszcze chciałbym wiedzieć :D
--- Koniec cytatu ---
Tak jak wszystkie inne dodatki, programem DpFileListGenerator V1.5
zubek123:
Wszystkie pliki wgrałem do folderu "download" i teraz jest problem bo gra się uruchamia ale cały czas jest czarny ekran, ktoś wie czemu się tak dzieje? Zrobiłem wszystko za pomocą programu DpFileListGenerator V1.5 i było ok, teraz gre włączam i nic czarny ekran.
Franek1994:
Witam gdzie mam te pliki dwa wgrać do downoland które znajduję sie w folderze z grą ?
Nawigacja