Ponawiam teamt.
Jak mogę zwiększyć ilość miejsc w klubie?
Co da zrobienie wszystkich wymogów managera?
Czy muszę grać wszystkie mecze w dywizji mając już wymagająca ilość pkt do awansu?
Co daje poziom zawodnika? Zwiększa mu rating.
W jaki sposób zebrać team spirit? Czy trener ma znaczenie w team spirit? Zmienilem trenera i team spirit mi spadło az o 30.
Gram w wersje darmowa więc nie które elementy mogą się roznic.
Pozdrawiam
1 - Można dokupić tzw. sloty za GP. Możesz je dokupić klikając w myClub store.
2 - Za każdy ukończony "wymóg" dostajesz dodatkowe żetony a co jest za zrobienie wszystkich to tego nie wiem, zostało mi jeszcze jedno do zrobienia
3 - Jeśli masz juz wymaganą liczbę puntków to masz opcję przejścia do następnej dywizji bez konieczności grania reszty meczy. Naciskasz na padzie (na PS4) kwadrat i automatycznie przerzuci Cię do niższej.
4 - Wyższy Level oznacza wyższe skille danego zawodnika a tym samym wyższy overall.
5 - Ja uzyskałem TS 99 grając dużo meczy praktycznie takim samym składem. Trener ma takie znaczenie, że jeśli masz trenera, który ma taktyke grania piłką a do składu wrzucisz zawodników którzy mają ATK style - CTR (czyli granie z kontry) to tym samym nie będą oni pasowali pod tego trenera i będzie niższy TS.
Dodatkowo trenerzy mają ceche adaptability czyli tzw. zdolność przystosowania. Działa to na takiej zasadzie, że im wyższy ten atrybut tym szybciej / łatwiej, będzie Ci zdobyć wyższy TS (oczywiście jeśli masz chociaż trochę dopasowany skład pod trenera i grasz dość często tymi samymi zawodnikami)