Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC
PES 2016 QPES Licence Patch DLC 3.0
zdrdbwa1995:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwszystko co wgrywa się do pesa wymaga wygenerowania nowego pliku dpfilelist.bin, programem o nazwie dpfilelist generator, dostosowanym do określonego dlc (jednego lub większej liczbie) który jest w dziale z dodatkami > narzędzia
w tym patchu już jest wygenerowany plik .bin i nie trzeba ponownie tego robić, jedynie zastosować się do instrukcji wedle punktów, jeśli mieliście jakiś inny dodatek polecam all z folderu download wykasować jeśli nie znacie się na dodawaniu dodatków i co każdy plik .cpk ma w sobie itp. itd.
to naprawdę nie jest trudne, kwestia jak zawsze, zrozumienia, wręcz banał :)
oczywiście to jest do pełnego wydania pesa, nie edycji darmowej myClub
--- Koniec cytatu ---
No ja cię tu rozumiem i wszystko ładnie jest ale jak wchodzi się do meczu to wywala, nawet na nowo generując pliki jest to samo.
pele1291:
Witam wgrałem patcha pobrałem dlc1.0 i w grze nie zmieniły się nazwy drużyn tych które były inne. Co zrobić aby wszystko było dobrze?
przem1412:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam wgrałem patcha pobrałem dlc1.0 i w grze nie zmieniły się nazwy drużyn tych które były inne. Co zrobić aby wszystko było dobrze?
--- Koniec cytatu ---
Wygenerowałeś DpFileList Generatorem? Pobrałeś DLC 2.0? Wszystko wrzuciłeś do folderu download?
Chałwa:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam wgrałem patcha pobrałem dlc1.0 i w grze nie zmieniły się nazwy drużyn tych które były inne. Co zrobić aby wszystko było dobrze?
--- Koniec cytatu ---
Wrzuć
REJESTRACJA lub LOGOWANIE do następującej lokalizacji: Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2016\save
Adam230798:
Witam pobrałem wszystkie potrzebne pliki . Gdzie mam wgrać plik DLC 1.0 ?
Nawigacja
[#] Następna strona