Dział Ogólny > PES 2016 - FAQ - Pytania i Problemy

FIX na słabego PC

(1/2) > >>

zubek123:
Witam, czy może ktoś mi wyjaśnić jak wgrać tego FIXA na słabego PC? Pobrałem patcha od stanka do pesa 16 no i działa tylko w tym problem, że nie wiem jak wgrać tego FIXA. Ogólnie gdy wybieram stadion gdzie nie widać kibiców gra chodzi płynnie, ale jeśli wybiorę inny stadion gdzie przy rozgrywce widać kibiców gra zaczyna się lekko przycinać (zamulać), czy ten FIX jakoś pomoże? proszę o pomoc.

OnoMatoPeja:

--- Cytuj ---1. Patch tworzony na oryginalnej grze Steam / nie testowany na piracie.
2. Pliki z folderu save wklejamy do moich dokumentów.
3. Pliki z folderu download wklejamy tam gdzie mamy zainstalowaną grę.
--- Koniec cytatu ---

Tutaj coś niejasnego pisze.. ? Czy będzie działać i jak, to samemu trzeba się przekonać.

PS. Nie ten dział, nie widać tematu z takimi rzeczami ? REJESTRACJA lub LOGOWANIE

zubek123:
Wszystko pisze jasno jeśli chodzi o patcha, ale o FIX mało co jest napisane. W ogóle nie jest napisane na jakiej zasadzie działa ten FIX i jak go wgrać, więc tylko pytam.

gottsu:
Tak jak Ci pisałem w shoutboxie:

Czy ten FIX ma instalatora (a pewnie ma)? Więc jak ma, przy instalacji, gdy wybierasz miejsce gdzie ma być zainstalowany wybierasz folder z Twoim PES 2016 i już.

zubek123:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETak jak Ci pisałem w shoutboxie:

Czy ten FIX ma instalatora (a pewnie ma)? Więc jak ma, przy instalacji, gdy wybierasz miejsce gdzie ma być zainstalowany wybierasz folder z Twoim PES 2016 i już.

--- Koniec cytatu ---

Jakiego instalatora? W folderze jest takie coś:

I to mam wkleić do folderu "download" ?
U mnie jest taki problem, że jak gram na stadionie na którym widać kibiców gra się przycina, a jeśli wybiorę stadion gdzie kibice są z dala i ich nie widać, to wszystko działa płynnie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej