Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje

Sposób na trafienie Czarnej Piłki (Większe szanse)

<< < (3/5) > >>

Masloo2:
Ja dziś 4 losowania z el classico i
D. CARVAJAL
JUANFRAN
C. BRAVO
J. ALBA
i jedna czarna z darmowych
U. ELDERSON

niby nie jakieś mega nazwiska ale wcześniej srebrne losowałem ;) no i wczoraj Alba był marzeniem ;)
i jestem na 90% przekonany że losowania nie zależą od tego kiedy naciśniemy stop a od tego jak zarządzamy drużyną

PS. jeszcze rano losowałem z tego gifta 10K i wpadł khedira ;)

Kapsel97:
Ja w weekend losowałem 6 i trafiłem Sergi Roberto, Lucas Vasquez, Adriano, Isco, Thiago Alcantara i Maxwell:)

potrzebowałem 2 bocznych obrońców, którzy mogliby zagrać na jednej i drugiej stronie... i mam. A Thiago i Isco - sama technika :)

Masloo2:
Thiago kozak ale maxwell słaby kondycyjnie jest jam ma prawych 6 i lewych 3 xD a nie mogę napastnika wylosować :/

Edit. Właśnie zalosowałem sobie zamiast przedłużać Glikowi kontrakt i trafił się Pique więc mam w końcu 4 dobrych środkowych obrońców już praktycznie na każdej pozycji mam taki skład że nie musiał bym już losować poza CF bo gra się fajnie ale Chicharito mi jakoś nie leży

kamillo2001:
odpowiedź jest jedna ciekawy sposób na trafienia czarnej piłki w pes 2016

Masloo2:
na dziś dzień jestem w stanie powiedzieć że nie ma sposobu na losowanie czarnych piłek ale jest sposób na takie losowanie aby jak już wpadnie czarna był ktoś dobry ;) przynajmniej tak mi wychodzi z obserwacji moich losowań z losowań moim nowym sposobem na 20 losowań trafiłem 8 czarnych piłek 5 overall +85 i 2 piłki po 84 (obaj bramkarze) i jeden jakiś 80 się przyplątał ogólnie wcześniejszym sposobem trafiałem więcej czarnych ale większośći z nich już nie mam nowym sposobem trafiam mniej czarnych ale więcej konkretnych

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej