Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje
Sposób na trafienie Czarnej Piłki (Większe szanse)
Erote:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEna dziś dzień jestem w stanie powiedzieć że nie ma sposobu na losowanie czarnych piłek ale jest sposób na takie losowanie aby jak już wpadnie czarna był ktoś dobry ;) przynajmniej tak mi wychodzi z obserwacji moich losowań z losowań moim nowym sposobem na 20 losowań trafiłem 8 czarnych piłek 5 overall +85 i 2 piłki po 84 (obaj bramkarze) i jeden jakiś 80 się przyplątał ogólnie wcześniejszym sposobem trafiałem więcej czarnych ale większośći z nich już nie mam nowym sposobem trafiam mniej czarnych ale więcej konkretnych
--- Koniec cytatu ---
Powiesz jaki masz sposób?
Edward:
ja losuje tak- szansa na czarną 15%- 1 pełny obrót i zawsze druga piłka po czarnej- 3 na 10 wpada, czasami więcej
szansa na czarną 30%- 1 pełny obrót i zawsze 3 piłka po czarnej- efekt podobny
andros84:
W agencie specjanym co sie zmienia co tydzien, czy z tego co jest non stop też to działa?
REJESTRACJA lub LOGOWANIEja losuje tak- szansa na czarną 15%- 1 pełny obrót i zawsze druga piłka po czarnej- 3 na 10 wpada, czasami więcej
szansa na czarną 30%- 1 pełny obrót i zawsze 3 piłka po czarnej- efekt podobny
--- Koniec cytatu ---
Edward:
losuje w taki sposób każdą możliwą czarną piłkę poza darmowymi tylko najlepiej losować co najmniej 10piłek
andros84:
Za każdym razem Ci wypadają conajmniej 3 czarne piłki na te 10 losowan? I jak liczycz pełny obrót? Jak minie czarna piłka to potem cały obrót czekasz?
Nawigacja
[#] Następna strona