Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole
Pes 2016 patch ps4
brancik8:
Panowie jestem tu nowy...Szukam dobrego patcha na ps4 PES 2016, ktory ma oryginalne stroje I i II ligi angielskiej, herby, stroje reprezentacji, transfery, bundeslige. Z gory dzieki za pomoc :)
Fiedziu:
Zapomnij...
brancik8:
O czym mam zaponniec? I dlaczego tak sadzisz?
k4mil:
Nie ma i raczej nie bedzie patcha, ktory zrobi wszystko za Ciebie. Jedynym sposobem na oryginalna lige angielska jest sciagniecie paczki strojow i herbow (na forum możesz latwo znalezc link do tego) a nastepnie reczne wprowadzic to w edit mode. Trwa to sporo (minimum godzine jesli sprawnie to zrobisz), ale mogę powiedzieć że jest warto. Pamietaj tylko zeby najpierw ustawic "base colour" kazdej koszulki zgodnie z oryginalem, bo inaczej będzie lipa z kolorami na radarze. Pozdro
brancik8:
Posciagalem kilka patchy i mam prawie wszystko po za Bundesliga i brak Blaszczykowskiego. Ale niestety stroje zrobilem bez tego base coulor i wlasnie na radarze mam inny kolor i tez np kibice Chelsea nie wiem dlaczego sa na zolto to jest jakos z tym powiazane? Czyli musze wszystko od nowa? Mozesz mi napisac jak z tym base coulor? Jak to zrobic?
Nawigacja
[#] Następna strona