Autor Wątek: 2402 -Ligowy -Kolejka 16 KozioR :Martinso  (Przeczytany 1118 razy)

Offline KozioR

• Trampkarz
  • *
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 27.12.2009r.
2402 -Ligowy -Kolejka 16 KozioR :Martinso
« dnia: Listopad 13, 2015, 23:09:23 »
Zgłaszam próbę oszustwa ze strony gracza Martinso. Gracz po zakończonym meczu (1:1) usilnie twierdził że było 0:1, w końcu się przyznał ale takie zachowanie nie może ujść płazem!!Niestety nie posiadam screenow po meczu ponieważ na pesleague nigdy do tej pory nie spotkałem się z takim zachowaniem ale posiadam screeny z irca jak gracz w uparcie twierdzi że mecz skończył się 0:1 a pózniej sie przyznaje

REJESTRACJA lub LOGOWANIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
« Ostatnia zmiana: Listopad 13, 2015, 23:11:12 wysłana przez KozioR »

Offline Martinso

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 16.07.2008r.
    • Status GG
  • Gram w: PES 2016
Odp: 2402 -Ligowy -Kolejka 16 KozioR :Martinso
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 13, 2015, 23:59:22 »
Kolego gram tu od Pesa 6 i nie jestem jebnięty i wiem że większość graczy po meczu robi zrzut ekranu.
Teraz pokaż jeszcze ile czasu mineło gdzie pisałem 0:1 a gdzie 1:1 (moja różnica poprawy wyniku) usilnie wmawiając? Jesteś śmieszny i Twój poziom gry pokazuje że nie umiesz tracić pkt w lidze.
Panowie tu nie chodzi o to co napisałem na mircu a o to jak zagrałem ostatnie 10min przetrzymując piłkę w narożniku. I tu poszły wyzwiska od gracza Kozior gdzie już w 87min meczu w grze napisał na czacie, "w chuja lecisz debilu jeb...?" gdzie przegrywał 0:1, wyrównał w 93min poleciał z kontry brawo, ale na tym sie nie skończyło, na mircu zaczął wypisywać jaki ze mnie frajer. Kolego jeżeli nie umiesz odebrać piłki w narożniku to włącz sobie trening i trenuj, nie każda akcja musi sie kończyć strzałem czy też dośrodkowaniem. Wynik 1:1 i na taki czekam aż kolega wpisze, co do jego wyzwisk niechce mi sie bawić w screeny i w posty, wystarczy że widzała to garstka graczy + opiekun Chudy, w tym temacie nie mam zamiaru sie wiecej wypowiadać.

ps. Pokazujesz screene z rozmowy? Pokaż ją od samego początku do końca cwaniaczku a nie urywki,które nie obrazują całej sytuacji.
« Ostatnia zmiana: Listopad 14, 2015, 00:06:08 wysłana przez Martinso »

Offline KozioR

• Trampkarz
  • *
  • Autor wątku
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 14, 2015, 09:15:04 »
Po 1 primo jak cytujesz oszuście to poprawnie(grasz czy w ch** walisz) Po 2 twoją grę od 80 min nie można w żaden sposób zaliczyć do fair play(klepiąc w obronie i stojąc w narożniku boiska). Za wyzwiska nie przeproszę bo na nie w 100% zasłużyłeś i to ciebie boli tylna część ciała bo grając jak pipa ostatnie 10 minut jeszcze straciłeś bramkę. Jak pisali świadkowie owej sytuacji nie pierwszy raz próbowałeś kręcić przy wyniku więc jeżeli grasz tu od pesa6 nie wiem co taki delikwent tu dalej robi

Offline Martinso

• Prezes klubu
    • Status GG
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 14, 2015, 10:08:10 »
Klepiąc w obronie?? Nie kolego, ciągle byłem przy Twoim narożniku i tam trzymałem piłki nabijając Cię albo na aut albo na rożny, a to że nie umiesz odebrać gałki nie moja wina.
"Jak pisali świadkowie owej sytuacji" pokaż na screenie gdzie pisali? Rozegrałem 23mecze ligowe i jakoś nikt nie narzekał na mój styl gry. Pozatym 2lata nie grałem w Pro (pes14 i pes15) więc prosze Cię nie pisz mi o jakiś kręceniach wyniku.. Wpisuj 1:1 i koniec tematu.

8BITS-Chudy

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 14, 2015, 11:44:08 »
Witam,
Przede wszystkim prosiłbym o spokój.
Skoro został założony temat to proszę dać szanse przeanalizować go gienkowi ,który jest opiekunem 1 ligi. Swoje zdanie na temat tego meczu już wyraziliście na ircu ,więc pozwólcie zająć się tą sprawą osobom decyzyjnym.
Pozdrawiam,

Offline KozioR

• Trampkarz
  • *
  • Autor wątku
« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 14, 2015, 11:45:30 »
Dokładnie kondzior pisał że miał z Tobą problemy, takiego łgarza jeszcze nie spotkałem...klepałeś z bramkarzem i mało co jeszcze swojaka nie strzeliłeś hahaha. Nie poniżaj się bo twoje tłumaczenia co do gry jak i oszustwa są śmieszne. A wyniku nie wpisze dopóki admini nie wyciągną konsekwencji z twojego zachowania. Bo nie wyobrażam sobie że to  ci ujdzie  płazem!!

Offline Martinso

• Prezes klubu
    • Status GG
« Odpowiedź #6 dnia: Listopad 14, 2015, 12:55:35 »
Tak jak już pisałem wcześniej rozegrałem 23mecze ligowe, i nie było problemów (tak tak 1mecz z kondziem gdzie rozłączyło, dziwne???? serwery konami nie są idealne i wiecie dobrze ze rozłączy nie raz w nieoczekiwanym momencie. Przegrywałem mecze w lidze i nie robiłem problemów, ba szczerze mówiąc w wiekszości meczów ligowych to ja dostaje 1bramka w plecy i musze odbrabiać, dlatego wyniki moje są wiekszości 1bramką do przodu. I proszę Cie nie pisz bzdur dalej na temat tego iż klepałem sobie z bramkarzem bo po pierwsze jest to nie dozwolone, po 2 w każdej chwili mógłeś odpalić rejestr meczu i udowodnić moją winę, tylko że takiej sytuacji nie było bo rozgrywałem krótko rzut rożny trzymając piłke w narożniku a to kolego jest dopuszczalne, ba to jest element też gry, i tak jak pisałem wcześniej, odpal trening i trenuj odebranie piłki wtedy bedziesz mógł sie wypowiadać o stylach gry, nie każdą akcje trzeba PAŁOWAĆ DO PRZODU, ciesz sie ze strzeliles na 1;1 i jeszcze jedno, gdybym był frajerem trzymałbym sie wersji ze wygrałem 1:0 bo jestes bez screena a ja mam screen z 90min, ale mi tak bardzo nie zalezy na pkt jak Tobie..
Zamykam swoja odpowiedz na wszystkie pytania, prosba do admina,opiekuna ligi aby nie kierowal sie tym co bylo 2-3lata temu bo byłem wyłączony z sceny PESA i teraz jest zupełnie inaczej.

Offline gienek85

• Moderator Działu
  • *
  • Dostał Piw: 7
  • Na forum od: 15.10.2011r.
« Odpowiedź #7 dnia: Listopad 14, 2015, 18:56:10 »
Przeanalizowałem zaczęty przez gracza Kozior temat i powiem tak Martisno święty nie jesteś i nigdy nie byłeś ja osobiście Cię szanuje jak każdego gracza na pesleague, po co w ogóle pisałeś że wygrałeś "dla jaj" , "dla zabawy" bo nie ogarniam. Reasumując otrzymujesz tylko ostrzeżenie, dlatego że faktycznie nie było na Ciebie dotychczas żadnych skarg. Kolejne mogą skutkować banem. Całą ekipa pesleague stara się i poświęca Wam czas żebyście dobrze się bawili i spędzali czas w miłej atmosferze, zrozumcie to tylko gra komputerowa. Zamykam temat

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #7 dnia: Listopad 14, 2015, 18:56:10 »