Witam serdecznie wszystkich
Nieoficjalne spolszczenie pes 2016 by kriss12 V 2.0 - Już nie długo do pobrania
Co znajdziemy w nowym lepszym spolszczeniu w wersji 2.0
-spolszczenie lepsze od konkurencji które i tak w większości pochodzi z moich wcześniejszych spolszczeń
SPOLSZCZENIE BĘDZIE RÓWNIEŻ PASOWAĆ NA DARMOWĄ WERSJĄ PRO EVOLUTION SOCCER 2016 myCLUB.
Hahahahaha
Kriss, myślę że powinieneś prowadzić jakiś dobry kabaret
"-spolszczenie lepsze od konkurencji które i tak w większości pochodzi z moich wcześniejszych spolszczeń "
Po pierwsze, nie ma takiego słowa jak "
spolszczeń", chyba że twój po gimnazjalny język z korytarza takie coś obejmuje.
Tak samo jak Ty, "wielki" tłumacz języka polskiego napisałeś ostatnio w głównym temacie : W KRÓTCE co odbiło się falą śmiechu (fale tsunami były wtedy przy tym małą kałużą).
Dalej, pasować "
NA DARMOWĄ" ... - no cóż, jeżeli w dwóch zdaniach robisz takie byki to strach uruchamiać "wasze" spolszczenie. Chyba nie muszę mówić, komu podesłałem 70 % tłumaczenia, które wydałeś w panice przede mną?
"
Nie długo" - przypomnę tylko, że autorem cytowanego tekstu jest główny twórca tłumaczenia
Motyw konkurencji ... Kriss, błagam lecz gdzieś indziej kompleksy. Jeżeli choruje się na prostatę, trzeba iść do lekarza...jeżeli na głowę...
Swoją drogą konkurencja wg. definicji wymaga dwóch dobryh jakościowo produktów, więc tu nie ma mowy o żadnej konkurencji
Zapraszam do ankiety w wątku:
REJESTRACJA lub
LOGOWANIEPS. I dlaczego ostatnim razem napisałeś mi, że nie będziesz robił Spolszczenia dla jakichś tam "Dzieci z bulerbuyn" wskazując dosłownie forum PESleague, a sam wydajesz swoje marne kwestie i przy okazji rekrutujesz kolegę Sebę_Maliszewskiego - również z tego forum? Nieładnie tak zmieniać zdanie.
Pozdrawiam i przemyśl sobie swoje postępowanie wobec swojej "konkurencji".