Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC

PESGalaxy PC-Patch 2016 3.01 Patch RELEASED #06/27/16

<< < (14/21) > >>

l.peszek:
Można wrzucić do gry inny gameplay np by Harlock lub by yair ale za każdym razem gdy odpalisz gre z wklejonego gameplaya, gra uruchomi się ze zresetowanymi ustawieniami w selektorze pesgalaxy.

stanek1983:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEnie prawda kolego;)

--- Koniec cytatu ---
combos skończ udzielać tak głupie , krótkie i nie prawdziwe komentarze pewnie, że można podmieniasz za oryginlane exe i działa

combos22:
Panie Stanek nie wiesz o co chodzi to sie nie wypowiadaj;d jasne ze to nie prawda bo jezeli wrzucisz do gry inny  gameplay niz  w patchu to nie bd on działał jezeli go uruchomisz z selektora tylko z tymi plikami co sa w folderze selektora;d kto jak kto ale ty powinienes to wiedziec ;d nie nie nabijam postów w ktoryms z tematów to pisałem;d co bd mial za 200 postów?;d tylko i wyłacznie beke  z adminów ktorzy maja o to sapy;d wiecej pomogłem tu ludziom niz wy przez cała kadencje na forum;d nie pozdrawiam;)

stanek1983:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPanie Stanek nie wiesz o co chodzi to sie nie wypowiadaj;d jasne ze to nie prawda bo jezeli wrzucisz do gry inny  gameplay niz  w patchu to nie bd on działał jezeli go uruchomisz z selektora tylko z tymi plikami co sa w folderze selektora;d kto jak kto ale ty powinienes to wiedziec ;d nie nie nabijam postów w ktoryms z tematów to pisałem;d co bd mial za 200 postów?;d tylko i wyłacznie beke  z adminów ktorzy maja o to sapy;d wiecej pomogłem tu ludziom niz wy przez cała kadencje na forum;d nie pozdrawiam;)

--- Koniec cytatu ---
coś ci się chyba pomyliło chłopcze, oto kilka twoich "pomagających" komentarzy:

--- Cytuj ---szukajcie a znajdziecie;d

nie prawda kolego;)

mozna dogrywac o "odgrywaniu" nie słyszałem wiec nie pomoge xd

--- Koniec cytatu ---

itp. itd, jeśli chcesz się wykazać to pokaż co potrafisz w dziale patche i option file  tworząc coś swojego, a nie krytykować, do usłyszenia za 30 dni....

TrueGrand:
EDIT
Wszystko ładnie śmiga wraz ze spolszczeniem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej