Witam, borykam się z dużym problemem podczas gry Online.
Mianowicie, odkąd mam PES 2016 na PC (ponad 2 tygodnie) nigdy nie miałem jakichkolwiek problemów z grą, czy to Online czy Offline. Zdarzały się małe input lagi, raz na 50 meczy zdarzyło się rozłączenie między mną, a przeciwnikiem, natomiast grało się całkiem komfortowo. Niestety, dzisiaj po uruchomieniu komputera i naszej kochanej piłki kopanej, mecze online w trybie myClub (Online divisions i innych rodzajów gry online nie sprawdzałem i nie grałem nigdy.) zostają przerwane po minucie gry. Po pierwszym gwizdku widać zauważalne lagi i niewiarygodne ściny. Następnie otrzymuję komunikat "This match will now be abandoned as connection quality between you and *nick* has signifacantly worsened". Po pierwszym razie myślałem że to jednorazowy problem, jednak mam to już 5 mecz pod rząd. Więcej niż 10 minut (w grze, nie realnego czasu) jest niemożliwe do rozegrania. Internet mam dobry (powiedziałbym nawet, że bardzo dobry), komputer świeżo po formacie (dosłownie przed kupnem PESa formatowałem dysk), generalnie wszystko było w porządku aż do dzisiaj.
Szukałem już trochę w Googlach ale szczególnych porad nie znalazłem (Głównie czytałem że takie coś zdarza się przy trafieniu na cheatera, ale chyba nie jest możliwe żeby w 5 meczach pod rząd mi się to zdarzyło.)
Dla odmiany gra offline nie stanowi żadnego problemu, wszystko płynnie bez jakichkolwiek errorów
Z góry dziękuję za każdą pomoc