Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Sezon 1998/99 Patch by SPEC :)

<< < (6/7) > >>

OnoMatoPeja:
w pierwszym poście masz... problemy z obsługą mediafire ? REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Pzaczeq:
akurat wtedy nie było do tego linku, proszę nie uważać mnie za jakiegoś idiotę.

spec985:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECzy będziesz planował patch 2001/2002? Miło by było popykać na Mundialu Brazylią albo chociażby pograć Olisadebe i Kryszałowiczem - czyli Reprezentacją Polski :)

--- Koniec cytatu ---

Raczej nie. Pracuję także nad patchem z sezonu 1994/95 i to zajmuje mi sporo czasu.
Gdybym miał kogoś do pomocy, możliwe, że podjąłbym się stworzenia takiego patcha.
Szukałem osób z Polski chętnych do pracy nad klasycznymi patchami, ale wszyscy prawie zajmują się tworzeniem patchy z sezonu 2015/16.
Jednak swoje patche tworzę w większości sam (niektóre dodatki tworzy też Stonecold, Matupale, Etelio Sormani i Lucas Silveira Santos) i nie jest możliwe stworzenie kolejnego patcha z sezonu 2001/02.
Pozdrawiam :)

Pzaczeq:
pisałeś specu o tym już wcześniej :)
mam pytanie, co zrobić w przypadku, gdy wgrałem wszystko jak należy, i mam nieodpowiednie stroje?
Manchester United ma stroje Malmo, Real madryt sevilli, tylko niektóre są dobrze ustawione.
Dodatkowo scoreboardy są jako białe okienko.

spec985:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpisałeś specu o tym już wcześniej :)
mam pytanie, co zrobić w przypadku, gdy wgrałem wszystko jak należy, i mam nieodpowiednie stroje?
Manchester United ma stroje Malmo, Real madryt sevilli, tylko niektóre są dobrze ustawione.
Dodatkowo scoreboardy są jako białe okienko.

--- Koniec cytatu ---

Musisz mieć zły plik map.txt, skoro stroje są źle dopasowane.
Na mojej stronie na facebooku, oraz na mediafire są najnowsze aktualizacje, i tam możesz sprawdzić czy wszystko dobrze wgrałeś.....

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej