Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Sezon 1998/99 Patch by SPEC :)
vasyl2603:
super sprawa będzie można popykać starym dobrym Manchesterkiem ;p
spec985:
Tak :) Tak samo jak i wieloma innymi zespołami......
spec985:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESam robiłeś to wszystko? :o Wow, super sprawa dla kogoś, kto kocha old school... Mógłbyś dać jakiś screen z kadrą Brazylii i Interu oraz z Ronaldo...?
--- Koniec cytatu ---
Tak :) Patcha tworzyłem głównie sam. Kilka strojów zrobił dla mnie Lucas Silveira Santos. OPMOV jest autorstwa Stonecold. Niektóre stadiony, twarze i kilka piłek są autorstwa moich znajomych (np. Matupale, Stonecold, Etelio Sormani). Resztę plików stworzyłem sam. Zajęło mi to trochę czasu, ale myślę, że warto było stworzyć taki projekt.
Aktualnie dopracowuję kolejne stadiony i twarze zawodników (będzie ich sporo zrobionych) oraz pracuję nad patchem z sezonu 1994/95. Tworzę także wiele innych klasycznych zestawów (np. Euro 92, Euro 96, Euro 2000, World Cup 1994)
Pozdrawiam serdecznie :)
spec985:
A oto screen-y :)
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETak :) Patcha tworzyłem głównie sam. Kilka strojów zrobił dla mnie Lucas Silveira Santos. OPMOV jest autorstwa Stonecold. Niektóre stadiony, twarze i kilka piłek są autorstwa moich znajomych (np. Matupale, Stonecold, Etelio Sormani). Resztę plików stworzyłem sam. Zajęło mi to trochę czasu, ale myślę, że warto było stworzyć taki projekt.
--- Koniec cytatu ---
No to duży szacunek za taką robotę! Muszę to ściągnąć, tylko za bardzo nie wiem, jak zainstalować i szkoda, że niema tego w całości. Co do screenów, to bardziej chodziło mi o skład + staty
Nawigacja
[#] Następna strona