Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC

PROJEKT "KOMENTARZ PES 2016 - Tommy9999pl" + FILMIK!!

<< < (12/30) > >>

Miczki:
j

tommy9999pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOo, jednak Tommy zacząłeś projekt. Zajebiście! Życzę Ci powodzenia, bo głos masz nie od parady. Z Dziadkiem możecie wypaść lepiej niż ja z Dawidem cztery lata temu. Przesłuchałem też kilka miesięcy temu kwestie z PES'a 2012. Powiedzmy sobie szczerze - dobry to on nie był. Ale lepszy rydz niż nic!

PS. Dawid chyba liczy po cichu na angaż głosowy, ponieważ co chwila coś komentuje w tym temacie. Dawidzie, byliśmy cztery lata temu, teraz przyszła ich kolej splendoru i chwały :)

PS2. Co do Twoich poszukiwań skutecznych przypominał mi się cytat z Biblii, z Ewangelii Mateusza: "Proście, a będzie wam dane; szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam. Albowiem każdy, kto prosi, otrzymuje; kto szuka, znajduje; a kołaczącemu otworzą". Oby to było Twoje motto na ten projekt.

Good luck!

--- Koniec cytatu ---

Głos jak głos, ważne go skutecznie wykorzystać :P
Przyznam, że zawsze grywałem w 12-tkę ze Szpakiem przez to, że nie odwiedzałem jeszcze tego forum i YT (istniał już wtedy?;))
Może nie był idealny, bo kriss przyspieszał kwestie a szpak niczym Veyron nie potrafił wyhamować pod koniec kwestii, ale zrobić 14 tys. kwestii jakie wy przygotowaliście - to sztuka!
Hehe, może zechcecie nam po prostu pomóc w tłumaczeniu? :)  Znajdzie się coś nietrudnego - piłkarzy trochę w PESie jest :)

Po drugim PS2... Teraz wiem gdzie ćwiczyłeś komentarz do PESa... :D

PRZY OKAZJI: Mała aktualizacja o postępach W GŁÓWNYM POŚCIE i kilka próbnie przetłumaczonych tekstów z PESa

"Poprzez długą poróż, aż do największego wydarzena w piłarskim futbolu, czyli już za chwilę rozpocznie się Finał Ligi Mistrzów."

"Tego wieczoru doznamy świadectwa  największej imprezy futbolowej w europie. Przed nami nieustająca walka... Dramaty... radości…a to wszystko...w Finale Ligi Mistrzów."

i mój ulubiony!!!

"A więc, do szytu gór najważniejszych rozgrywek europejskich dociera czterech śmiałków. Każdy z nich czuje coraz bardziej rozrzedzone powietrze i zdaje sobie sprawę, że do wierzchołka góry pozostał już tylko jeden niewielki krok!"    -  zapachniało mi tu pierścieniem i elfami ^^

pentoza133:
Nie liczę na angaż głosowy, bo nie da się tego zrobić. Po prostu ekscytuje sie tym ze ktos tez sie za to wzial. Ja probowalem od 2013 do dzisiaj i nadal nie ma nic "gotowego" lub ja nie znalazlem jesli chodzi o dodawanie dzwiekow. Poza tym po pes 2013, wersje 2014,2015 i 2016 miały już nowy system audio i obawiam sie ze np. 2017 moze miec kolejny nowy sposób i nagrywanie nawet na sucho by kiedys wstawic mogloby okazac sie bezowocne dla mnie a jednak 24k kwestii to OGROM. Zresztą ćwiczyłem i nawet mam sprzęt do tego ale czekam na swój czas i swoją szansę. Teraz kolej na was :)

tommy9999pl:
UWAGA! AKTUALIZACJA W PIERWSZYM POŚCIE!
[/size]
Przygotowałem dla was krótki filmik z nagrań komentarza. Czekam na opinie.

pentoza133:
 Brzmi dobrze. Widać, że działa ;) Zatem trzymam kciuki i po cichu liczę na to, że kiedyś zdradzicie jak udało wam się te pliki podmienić na własne. Pozdr.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej