Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC

PROJEKT "KOMENTARZ PES 2016 - Tommy9999pl" + FILMIK!!

<< < (14/30) > >>

DmG_PL:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESŁUCHAJCIE, TO MOŻE ZRÓBMY TAK. KTO JEST CHĘTNY POMÓC W UZUPEŁNIENIU TEKSTÓW W EXCELU, EWENTUALNIE PRZETŁUMACZENIU TYCH WIĘKSZYCH KWESTII, NIECH NAPISZE DO MNIE NA PW.
--- Koniec cytatu ---

A o ile się nie mylę, to zamiast o pomocy na PW chciałeś się dowiedzieć jak tommiemu udało się prze konwertować pliki.

combos22:
sa tam pliki hca. program nazywa sie hca decoder;d

pentoza133:
combos ogarnij się ;-) Nie masz pojecia jak to sie robi albo pajacujesz ;-)

Pisalem na PW i tutaj w temacie, ze moge pomoc a przy okazji jak jest mozliwosc bede wdzieczny za info jak sobie poradziliscie z reimportem. Ktoś tu chyba nie czyta ze zrozumeiniem.

Z czystej ciekawosci, jak u was z angielskim? Bo jak słabo to faktycznie potrzebujecie sporej pomocy. Bo wtedy nawet samemu nie dacie rady.

combos22:
o czym ty do mnie mowisz człowieku?pomagałem im to wiem wiec sie nie znasz to sam sie nie odzywaj cwaniaczku internetowy;)

pentoza133:
Owszem moze i pomagales i dlatego dalem Ci 2 opcje. Albo sie nie znasz albo pajacujesz, wybrałeś opcję nr. 2 nie mam pretensji.

Robilem koment i walczylem z komentem do 2014, 2015, 2016 nie udalo sie. Aktualnie dla zaspokojenia wlasnej ciekawosci testuje kolejne programy i akurat hca decoder to jest nic.

Z moich ustalen wynika ze to jest CPK manager, QuickBms z opcja wypakowania awb, hca decoder, mp3 to hca converter( tu szukam odpowiedniego programu) i reimport. Tyle próbowałem jak tym razem zadziala bede zadowolony.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej