Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC
PROJEKT "KOMENTARZ PES 2016 - Tommy9999pl" + FILMIK!!
pentoza133:
Tak, kończymy dyskusję. Ktoś musi być mądrzejszy. Co do kwestii. Nie o takiej pomocy mówiłem. Podpowiem Wam jak możecie "lepiej" znaleźć pomocników. Otóż ja mając 14.5 tys kwestii rozdzieliłem je najpierw na kategorie np. zapowiedzi, historie, piłkarze (callnames), sytuacje boiskowe etc. To jest dosyc proste wystarczy przesluchiwać co 10 plik i zakres sam się wyklaruje. Nastepnie sprawdzenie ile jest kwestii w danej kategorii i podzielic ją na grupy tłumaczeniowe np. po 100 plików dla kogos kto ma mniej czasu i więcej dla innych. Ja korzystałem z Callnames Map od chyba jakiegos Ahmeda. Tam były wypisane po kolei numery dla nazwisk co dało mi listę zawodników w 2 dni wraz z dopisanymi już kwestiami typu gol, przejecie pilki itd.
To moja sugestia. Jeśli komuś proponowaliście np. zakres 500 czy nawet 300 plików to wiecie ze w internecie czeka się na gotowe. Co wiecej na tym forum zdecydowana wiekszosc to ludzie mlodzi nie chetni do pomocy. To jest bardzo trudne i dlatego im mniej im dacie tym wam latwiej. Powo.
Dave Nightman:
Komentarz Polski w Pesie - fantastyczna sprawa! Po próbce głosu widać, że bardzo się przyjemnie słucha. Głos brzmi bardzo profesjonalnie, powiedziałbym, że zupełnie jak komentator z czołowej telewizji. :D
combos22:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKomentarz Polski w Pesie - fantastyczna sprawa! Po próbce głosu widać, że bardzo się przyjemnie słucha. Głos brzmi bardzo profesjonalnie, powiedziałbym, że zupełnie jak komentator z czołowej telewizji. :D
--- Koniec cytatu ---
równiez sie zgadzam;d
tak panie Pentoza to sie teraz podbudowales na dobranoc haha no padłem;d
tommy9999pl:
Zastanawiam się jeszcze nad czymś zupełnie nowym.
-Gdyby udało mi się przemucić odpowiednie pliki, nazwy miast mógłbym podpisać jako nazwy klubów. Dzięki temu każdy kto posiada innego patcha, wybierze sobie z listy klub z dopasowanym dźwiękiem i na początku meczu usłyszy to co chce usłyszeć, a nie miasto w którym dany klub gra.
Np. w Edytorze mamy "NIEMCY" - a w nich miasto Dortmund - Zamiast miasta "Dortmund" nagrywam to jako "Borussia Dortmund". Jeśli Bóg pozwoli, nazwa miasto w Edytorze zawidnieje jako "Borussia Dortmund" a wam nie pozostanie nic innego jak tylko dopasować je do odpowiedniego klubu.
Co o tym sądzicie?
combos22:
a jakby sie to komponowało z gra reprezentacjami? ,,Niemcy zagraja na stadionie "Borussia Dortmund"?,,
Nawigacja
[#] Następna strona