Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC
Różne Gagameplay'e
adrchl1407:
W sumie jest kilka gameplayów ale czym one się różnią tak w tych najważniejszych aspektach?
Nie chce instalować każdego i sprawdzać bo tego nie zauważę. Musiałbym wiedzieć na co zwrócić uwagę i czy faktycznie jest różnica.
Także jeśli by mi się nie spodobał to wrócić chciałbym do poprzedniego ale jakie to pliki?
Tak więc proszę abyście napisali tak z grubsza czym się one różnią.
OnoMatoPeja:
Sam musisz sprawdzić, różnice na pewno zboczysz, minimalne.... lepsze reakcje bramkarzy, gra obrona zawodników, rozgrywanie piłki itp. itd.
W każdym gameplay patch jest opis co poprawiono, zmienia, ale nie podane dokładnie ze szczegółami.
adrchl1407:
Testowałem gameplay od Harlocka i stwierdzam że najlepszym jest ten default w zainstalowanej świeżej grze.
Przeciwnik dużo i szybko podaje w celu stworzenia sobie sytuacji i strzelenia bramki.
Natomiast w przypadku Harlocka przeciwnik jest jakby ospały. Niezbyt mu się śpieszy do strzelania i stwarzania sobie okazji pod moją bramką.
Co do bramkarzy to ciężko powiedzieć.
Jak chciałbym zagrać sobie z takim ospałym przeciwnikiem to sobie ustawie level niżej w grze.
A więc... Harlock jak i zapewne inne gameplaye są zbędne.
combos22:
niestety sie nie zgodza patch od maradony jest dla mnie najlepszym;) ale jest on plagiatem jak sie okazało i zniknał z serwisu z ktorego pobierałem;d moze na innych stronach jest;) jakby ktos chciał posiadam 3 najnowsze wersje tego patcha moge wrzucic na hosting;)
l.peszek:
Co sądzicie o nowym Gameplay Tool 16 v1.0.0.0 by Yaku & IceTea??czy ktoś bawił się i edytował wartości w pliku "gameplay.ini"? bo mi wydaje się iż edytując wartości można zmieniać ten gameplay.
Nawigacja
[#] Następna strona