Co tu dużo pisać...
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE...najlepszy mecz jaki rozegrałem w Lidze Mistrzów odkąd jestem tu na pesleague (8lat)
ABC prowadził już 2:0 do 35min kiedy moje wyjście sam na sam w polu karnym postanowił przerwać faulem od tyłu co skutkowało czerowną kartką dla Cahila.
Od tego momentu mecz sie odwrócił w drugą stronę i po 45min mieliśmy wynik na tablicy 2:2.
2połowa wyrównana z lekką przewagą moją, ok 85min i ja i abc mieliśmy piłki na wykończenie i wygranie meczu, z mojej strony strzał embolo z 25m piekielnie mocny broni bramkarz Chelsea ale wypuszcza ją, a ta się toczy do bramki i bramkarz ABC wybija ją dosłownie z lini, z drugiej strony ABC, 92min kontra, wyjście mojego bramkarza i wybicie piłki tak nie trafne że gracz Chelsea dostaja ją pod nogi i strzela do pustej bramki, ale w ostatniej chwili mój obrońca wybija ją w aut.
Dogrywka bez historii, karne mój bramkarz bez szans przy 1strzale ABC w samo okno, potem 2późniejsze wyciąga fenomenalne bomby, fantastyczny mecz.
Dziękuje wszystkim za wszystkie mecze, ciężką droge przebyłem pokonując, m.in Barcelone,Juventus i Chelsea, słabszym Basel, ale tak jak GAC pisał zwycięstwo LM takim zespołem cieszy i to podwójnie, jest niesamowicie