Nie twierdziłem, że mam jako jedyny info o grze . Natomiast jako jedyny mający jakieś informacje z pierwszej ręki chciałem coś napisać fanom PESa na Polskich forach, i zrobiłem to dość wyczerpująco już dawno temu . Natomiast ty co najwyżej chciałeś to spuścić w "kiblu" bo masz info od mistrza świata z którejś ręki. To fajnie, że masz "bliski " kontakt i info od PRO, ale szkoda, że wspominasz o tym dopiero gdy chcesz komuś "wbić szpile w dupe"
Nigdy streamer czy YT nie będzie lepszy od PRO jeśli chodzi o skill. Natomiast posiadają wiedzę, wiem czego oni i całe community PESa oczekują, wiem, że ich wiedza na temat gry jest wystarczająca aby na podstawie ich doświadczeń napisać czy PES 2017 będzie arkade box to box czy może to będzie bardziej gra gdzie trzeba będzie myśleć i pograć piłką. Może niekoniecznie od razu symulacja pełną gębą ale nie ping pong .
A Bhatti to gość który ostatnio dobijał PESa. Ale wskaż mi inną osobę z Konami do dialogu poza Adamem i Asimem w Europie ...
Ja lubię prowadzić merytoryczną rozmowę , ale ty wpadles w topik z agresywnym i lekceważącym nastawieniem, bo moje info to syf (nawet nie czytając ), co na dzień dobry uświadomiło mi, że mam do czynienia z głupkiem .