Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC

Jaki patch do komfortowej kariery?

<< < (2/2)

przem1412:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo,  że jak CPU założy sobie,  że ma być gol to będzie oszukiwać. Będzie reagować na twoje ruchy czyli czytać input, jeśli trzeba będzie strzeli z połowy czy z zerowego konta,  co sprawia,  że master league jest dla  masochistów.

--- Koniec cytatu ---

Trochę przesadzasz według mnie. Ja gram piąty sezon Leicester i nigdy nie strzelono mi z połowy ani z zerowego konta. Z dobrym gameplay'em i patchem (polecam La Liga Patch -----> REJESTRACJA lub LOGOWANIE) kariera może fajnie wciągnąć. Niestety błędy się zdarzają i niekiedy bezsensowne transfery (6 graczy podstawowego składy Bayernu sprzedanych [Alaba, Muller, Boateng, Thiago itp]). Jednak ja nie narzekam i fajnie mi się gra Leicester (w składzie Kane, Marquinhos, Varane, Neto czy Rabiot) :D

combos22:
hmm odnosnie komentarza co do Smoke patch jest idealny według mnie nie brak mu nic prócz gameplay. plus taki ze jest do niego update pod 3.0 i euro działa elegancko;)
e mod jak najbardziej chodzby dlatego ze ma 1 lige , ekstraklase jak poprawia blad z bandami bedzie idealnie. teraz zmieniaja wszystko pod dlc 3.0
Troche smiac mi sie chce jak ktos sobie nie radzi z gra  w obronie i mowi ze padaja smieszne bramki bo komputer strzela je na zawołanie;D
grałem roznymi patchami ktore zmieniaja gameplay i przetestowalem ich duzo i na czystych równiez grałem i uwazam ze na legendarnym da sie wygrywac w LM z Realem grajac Legia, zarówno na czystym gameplayu jak i po zmodyfikowaniu go;)

roninq6:
Zainstalowałem póki co SMOKE Patch, wydaje się całkiem spoko. Teraz szukam jakiegoś patcha, który nieco polepsza grafikę przynajmniej do tego stopnia co PES 2016 na konsoli, istnieje coś takiego?

adrchl1407:
Polepsza grafike czyli?
Ustaw sobie grafike na 1920x1080 i bedziesz mial o wiele lepsza.
Jesli w settings nie ma jej do wyboru to pobierz program do pesa w ktorym sie ja zmienia. Szukaj w dodatkach na forum.

combos22:
jest duzo programów "upiekszajacych" grafike  w pes 2016 ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej