No tpo główna część eliminacji za nami
O Boże zleciało to jakby w tydzień
Do Francji pojadą bardzo ciekawe i mocne reprezentacje, W sumie o to w tym wszystkim chodziło. W meczach barażowych również emocje będą sięgać zenitu, są to tak jakby "czarne konie". W barażach liczę przede wszystkim na Chrowató, bo zasługują być na mistrzostwach. Szkoda trochę tej Austrii, bo uważam, że jest to reprezentacja z wielkim potencjałem i w prawdzie niedocenionym, ale cóż taki jest futbol. Trochę zawiodłem się na postawie Islandii, zaledwie 5 punjtów
Z naszej grupy na baraż liczyłem raczej na Litwinów, ale kto wie może Grecja wróci na właściwe tory z przed paru lat. Izrael może zrobić niespodziankę, ale w ich miejscu wolałem raczej reprezentacje Cypru. W sumie obie ekipy mogą coś zdziałać. Szkoci z Azerbejdzanem dostali kubeł zimnej wody i trochę się ździwili przez co powalczą w dwóch najlbiższych spotkaniach. W grupie F po cichu liczyłem na Bługarów, chciałem ich zobaczyć w akcji na Euro. To samo dotyczy Łotyszy, ale i tak mogą być bardzo zadowoleni ze swojej gry w eliminacjach. O ich braku udziału w barażach zadecydowały jedynie bramki, szkoda.
Na koniec powiem,że Zozulya się popisał formą strzelecką, oby taka forma przyjechała z napastnikami do Francji :p
Czekam na mecze barażowe i sam turniej