Witam Panowie gram na tym modzie i mam takie pytanie jak zmienić przypisany domyślny stadion w drużynach licencjonowanych chodzi mi o serie A? pozdrawiam
skad wziac te dlc 1 i dlc 2 combos22? bo u mniee to samo crashuje przy starcie meczu :/ zrobie tak jak mowisz ze odinstaluje gre i od poczatku ogarne
to co radzicie ? aktualnie mam pobranego patcha ale nie zainstalowanego? jakiś algorytm postępowania ?w tym programie co mam po zaznaczac co odznaczyc bo nie wiem
a skad ja moge wiedziec skoro nie wiem co masz w tym folderze download;d jak i save.
mam czysta grę nic nie zainstalowane narazie , i kwestia jak to wgrac , co zaznaczyc w tym programie itd
Cześć,Spotkał się ktoś z problemem odnalezienia gracza w trybie myclub? Wszystko mi działa z patchem online ale nie mogę znaleźć przeciwnika od momentu wgrania patcha
Wklejasz wszystko z folderu download z patcha i nic więcej nie robisz kto ci coś każe zachaczać czy odchaczać, plik edit000000 z save musi być usunięty. Tak ciężko wkleić kilka plików do folderu? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka