Witam, wgrywam innego patcha o nazwie "PES Professional patch V1." i mam pytanie czy do niego można wgrać ten FIX DO STADIONÓW DLA SŁABYCH PC? Proszę o pomoc bo nie mam zbyt dobrego komputera a to by mi się przydało.
Muszę przyznać że odwaliłeś kawał dobrej roboty. Osobiście jednak wybieram PTE ze względu na bardziej dopracowaną bundeslige. Taka mała uwaga, zamiast tworzyć nowych piłkarzy (typu Draxler, van der Vaart) edytuj tych "zmyślonych przez konami" , wtedy będziesz mógł dodać dla nich twarze i w ML nie będzie piłkarzy np. C. PARR ze skillem Bale'a. Ja w ten sposób zacząłem przerabiać sobie PTE, najpierw zająłem się reprezentacjami a później przerabiam tych zawodników z najwyższym skillem na brakujących piłkarzy i młodych wychowanków
no niby tak, ale jak wyjdzie jakiś edytor to będzie mi to obojętne. PTE w tamtym roku mnie zawiodło, w tym roku też szału nie ma. A tak po za tym to w nowej wersji będzie Legia i Lech. tutaj pozdrowienia dla Sławka
parę dni mnie nie było, ale tutaj foty, ze pracuje ciężko..... REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Lech i Legia? A będą jakieś inne polskie kluby, np. Wisła?