No Original Offline La Liga Patch
Tak ten.
Widzisz nie mam gry, nie mam patcha a jakoś to czaję, ciekawe czemu... ? Pamiętajcie, czytanie z zrozumieniem i dedukcja się kłania xD
Jeśli zamienisz plik pes2016.exe przerobiony pod inny gameplay, to liczysz na to że jak zastąpisz ten plik przerobiony domyślanym crack bez przeróbek w gameplay, to dalej będzie ten przerobiony gameplay ? No chyba że to w tej edycji to nie plik .exe świadczy o zmianach w gameplay...
Pobrałem różne gampelay. Mają różne .exe wagowo, te większe są robione na oryginale, te mniejsze na crack'ach ale nie we wszystkich gameplay'ach jest pes2016.exe, z tym że w każdym jest folder
Data a w nim plik
dt18_win.cpk i to on prawdopodobnie odpowiada za gameplay, co nie jestem do końca pewien, bo jeśli by tak było to po co dodawać .exe, chyba że dla zasady jakiejś...
Bo jeśli "tylko ten plik .cpk odpowiadał za gameplay" to nie trzeba w selektorze umieszczać craka, tylko same przerobione pliki .cpk i ten domyślny. Zaś crack nie trzeba umieszczać, każdy by jechał na swoim jaki ma, ewentualnie można dać tylko ten poprawny jakiś np. od 3DM.
Czyli wybiera się rodzaj trybu w selektorze, potem zaznacza offline lub online tryb i klika a na koniec klika na napisz
Change and PLAY który uruchomi grę (czyli podmieni co trzeba i uruchomi na końcu grę).