Dział Ogólny > Aktualności
Podsumowanie IV sezonu ligowego oraz zapisy do V sezonu!
Martinso:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE Oj czuję, że tam ma jeszcze lepszy team niż Bayernkoks :) Dajmy mu szansę :) Zrobi transfery do rozpoczęcia i nas zmiecie w ostatnim sezonie :D
--- Koniec cytatu ---
Smutny jesteś swoimi zaczepkami, dymu szukasz jeszcze pod koniec?
8BITS-Chudy:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA można zagrać swoim zespołem z MYclub ? :)
--- Koniec cytatu ---
7
grajmy tym co jest bez wymyslania.
Kazdy ma możliwość wybrania dowolnego teamu z aktualnymi skladami wiec nie wyobrazam sobie sytuacji w ktorej ktoś ma messiego,ronaldo,robena itd w jednym zespole gdzie overall dochodzi do 90.
W tej edycji ciezko sie gra zespolem 3* vs 4.5* ,a gdzie rywalizowac z SAMYMI koksami,poza tym nie wszyscy graja w myclub dlatego chce zeby wszyscy mieli takie same szanse.
Robak85:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE7
grajmy tym co jest bez wymyslania.
Kazdy ma możliwość wybrania dowolnego teamu z aktualnymi skladami wiec nie wyobrazam sobie sytuacji w ktorej ktoś ma messiego,ronaldo,robena itd w jednym zespole gdzie overall dochodzi do 90.
W tej edycji ciezko sie gra zespolem 3* vs 4.5* ,a gdzie rywalizowac z SAMYMI koksami,poza tym nie wszyscy graja w myclub dlatego chce zeby wszyscy mieli takie same szanse.
--- Koniec cytatu ---
Chudy daj mu szansę :) Niech nas ogrywa Messim, Ronaldo, Riberym i jeszcze kimś tam skoksiałym :) Ja jestem za tym, aby Martinso grał swoim Myclubem :police: Liczę, że większość się wypowie i wyrazi zgodę dla myclubu Martinso 8)
Martinso:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEChudy daj mu szansę :) Niech nas ogrywa Messim, Ronaldo, Riberym i jeszcze kimś tam skoksiałym :) Ja jestem za tym, aby Martinso grał swoim Myclubem :police: Liczę, że większość się wypowie i wyrazi zgodę dla myclubu Martinso 8)
--- Koniec cytatu ---
Wyprowadz się na spacer :police: :police: :police:
gac88:
ciekawe w jaki sposób Martinso chciałby w friendly lobby wybierać druzyne z myclub ;]
Nawigacja
[#] Następna strona