Dział Ogólny > Aktualności
Podsumowanie IV sezonu ligowego oraz zapisy do V sezonu!
keats:
Nigdy z wami nie grałem, a bardzo chciałbym , czy mogę tutaj się zapisać, czy jest jakiś dział, bo do dzisiaj są zapisy i nie chciałbym zaprzepaścić szansy na rywalizację :)
Martinso:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENigdy z wami nie grałem, a bardzo chciałbym , czy mogę tutaj się zapisać, czy jest jakiś dział, bo do dzisiaj są zapisy i nie chciałbym zaprzepaścić szansy na rywalizację :)
--- Koniec cytatu ---
Oryginał masz czy pirata?
Robak85:
Najlepiej rozegrał wszystko Chudy :) Ludzie cisnęli Martinso, że bierze Bayernkoks, a pan Chudy poczekał do ostatniego dnia zapisów i nagle jego ulubioną drużyną został ... Bayernkoks :D Brawo. Brawo. Brawo. Wszyscy weźmy Bayern. Będzie najciekawiej, bo o zwycięstwie będą decydować umiejętności i... czasami bugi tej gry :o 8) :police:
Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEi... czasami bugi tej gry :o 8) :police:
--- Koniec cytatu ---
To Ty grając 10 lat jeszcze się nie przyzwyczaiłeś, że o zwycięstwach często decydują bugi tej gry...?
8BITS-Chudy:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENajlepiej rozegrał wszystko Chudy :) Ludzie cisnęli Martinso, że bierze Bayernkoks, a pan Chudy poczekał do ostatniego dnia zapisów i nagle jego ulubioną drużyną został ... Bayernkoks :D Brawo. Brawo. Brawo. Wszyscy weźmy Bayern. Będzie najciekawiej, bo o zwycięstwie będą decydować umiejętności i... czasami bugi tej gry :o 8) :police:
--- Koniec cytatu ---
akurat ja mam tak wysrane na tego pesa że zbytnio nie zależy mi żeby cokolwiek ugrać :) gdybym miał parcie to zdecydowanie więcej czasu spędzał bym przy tej grze ,ale że jest żałosna to nie mam takiej potrzeby :)
p.s czy ja zabroniłem Ci grać Bayernem? bo z tego co pamietętam to Ty 1 sezon rozgrywałeś tym zespołem :)
Nawigacja