Dział Ogólny > Aktualności

Podsumowanie IV sezonu ligowego oraz zapisy do V sezonu!

<< < (2/7) > >>

Robak85:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEsiema, ostatni sezon zamierzam rozgrywać Argentyną

--- Koniec cytatu ---

Nie widziałem w dostępnych drużynach Argentyny :) Ale team ciekawy wybrałeś do ligi. Jestem ciekawy czy dasz radę nie przegrać nimi z kimś mniej niż 5 :D

gac88:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie widziałem w dostępnych drużynach Argentyny :) Ale team ciekawy wybrałeś do ligi. Jestem ciekawy czy dasz radę nie przegrać nimi z kimś mniej niż 5 :D

--- Koniec cytatu ---
w tabeli niech się to nazywa jak Argentina Juniors, gramy ulubionym zespołem, a moim ulubionym jest Argentyna(tak naprawdę to Lech Poznań) i będę rozgrywać Argentyną ;]

a jak nie będę mógł to trudno, wezmę Bajern Myńsien aby bardziej zróżnicować ligę :)

8BITS-Chudy:
gac ja nie widzę problemu żebyś grał Argentyną ,ale specjalnie wyrzuciłem państwa żeby nie było klubów i państw w jednej tabeli.
podsumowując: Argentinos Juniors  =Argentyna jeśli inni nie widzą przeciwwskazań to dla mnie też nie ma problemu.

p.s jeżeli ilość chętnych w sezonie V będzie podobna jak w IV to podział na ligi będzie obowiązywał tak samo jak w IV , czyli osoby które spadły zagrają w II lidze ,no chyba że jakieś osoby które się utrzymały nie przystąpią do V sezonu ,więc ich miejsce zajmą spadkowicze wg kolejności tabeli.

Robak85:
Najbardziej bawi mnie Martinso :D Ulubiony team Real, ale jak trzeba wygrać ligę to bierze Bayernkoks :D

ShevaACM:
Ulubiony zespół AC Milan, ale biere Bayern żeby mieć jakieś szanse z samymi koksami :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej