Dział Ogólny > Aktualności
PES 2017 - Pierwsze Gameplay juz dostepne
gac88:
mówisz o adamie bhattim który gówno się zna na tworzeniu gier, więc nie mów, że opracowuje ps4. bhattti to taki cygan marketingowiec który co roku kłamie na temat pesa, chwali nie wiadomo jakimi rewolucjami w rozgrywce, a potem wychodzi jak wychodzi
prędzej zrezygnują z pesa na pc niż go apgrajdują, no ale kto wie, teraz nie ma sensu o tym myśleć, ja w 17 zamierzam grac na ps4
longfly:
bahtti wiecej szkodzi niż robi dobrego. Zawija w serberka kupy swoich skośnookoich szefów. Raczej nie decyduje o niczym.
Artur 7:
Tą grę trzeba zrobić od... nowa. Wypier_olić całą tą ekipę z KONAMI, która za to odpowiada i dać wolną rękę ludziom, którzy mieli coś wspólnego z ISS-ami i PESami do 6tki. Jak dla mnie piłkarze poruszają się, jakby pili przez 3 dni po weselu. Brak płynności, swobody, sztywne to sztywne... :( W ciemno wybrałbym FIFĘ 17, ale niema opcji na moim sprzęcie.
Dzemer(us):
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMiały być jakieś rewolucje w ustawianiu taktyki ale chyba tez tam cudów nie ma skoro na żadnym filmiku nawet skrawka tego nie pokazali.
--- Koniec cytatu ---
tutaj - ale też dupy nie urywa.
Ksawier:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETą grę trzeba zrobić od... nowa. Wypier_olić całą tą ekipę z KONAMI, która za to odpowiada i dać wolną rękę ludziom, którzy mieli coś wspólnego z ISS-ami i PESami do 6tki. Jak dla mnie piłkarze poruszają się, jakby pili przez 3 dni po weselu. Brak płynności, swobody, sztywne to sztywne... :( W ciemno wybrałbym FIFĘ 17, ale niema opcji na moim sprzęcie.
--- Koniec cytatu ---
Amen :) i piwko artur
Nawigacja
[#] Następna strona