Dział Ogólny > Aktualności

PES 2017 - W oczekiwaniu na premiere

<< < (2/2)

Kondzior2506:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEBrak Bayernu - dziękuję...

--- Koniec cytatu ---

wydaje mi isę, że tam jest tylko pokazana te zespoły co mają licencje Bayern bedzie ale bez licencji

gierkowicz:
Grałem dzisiaj w demo- dużych zmian nie zauważyłem.Jednak i tak wybór między Fifa a Pes ,jest prosty.

Speedeek:
Gierko a jak sytuacja gry obronnej ? poprawili to bo niby w komentarzach w necie można wyczytać że jest dużo lepiej, oczywiście pozostaje jeszcze kwestia co zjebią na pc względem konsoli

Damian1:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEGrałem dzisiaj w demo- dużych zmian nie zauważyłem.Jednak i tak wybór między Fifa a Pes ,jest prosty.

--- Koniec cytatu ---
Masz racje że wybór jest prosty, ale tylko dla tych co graja na konsolach,  co do PC to nie byłbym tego taki pewien. Większość z nas wiesz że KONAMI co roku robi na PC kolejne gówno. Co roku coraz więcej ludzi przenosi się na konsole, jeszcze trochę i my będziemy zmuszeni się przenieść, ale dla takiego słabiaka jak ja, który nie umie grać na padzie pozostanie tylko FIFA :/   Moim zdaniem FIFA bardziej się stara dla użytkowników PC i dlatego w tym roku na ta platformę jest lepiej kupić FIFĘ, ale to tylko moje skromne zdanie.

pentoza133:
wlasnie posiadłem konsolę xbox one. Mam PESa 2017 demo. Powiem wam... mimo wszystko czuć różnicę między PESem z PC a na XboXie. Pes 2017 jest niemal identyczny jak 16 jesli chodzi o mechanikę ale ... te animacje których jest więcej i ta dynamika... powiem tak zagrałem ponad 30 meczów może ponad 40 i do tej pory ciężko było mi znaleźć sensownego buga. Jestem pod wrażeniem, że faktycznie to co ludzie piszą to prawda. Zawsze myślałem ze to takie pitolenie...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej