Dział Ogólny > PES 2017 - Dyskusje
Jakie tematy/wątki z trybami gry dla PES 2017 ?
OnoMatoPeja:
Jakie tematy z trybami gry, chcecie aby powstały ? Podobne co rok wstecz ? ale w mniejszej ilości ? może coś innego ? mowa o tematach jako przyklejone. Odrębny dział na pytanie problematyczne itp. jak dla pes2016 ?
Oczywiście inne tematy związane z dyskusją (po premierze gry), wymianą zdań, odczuć itp. też mile widziane.
Bierzcie pod uwagę że jak all do jednego worka spakuje się prawie, to potem innym trudno odszukać informację, jeśli jest takowa.
Palacio:
Myślę, że podobnie jak rok temu będzie dobrym wyborem.
Maticz88:
Może podział ze względu na platformę ? Łatwiej można byłoby skupić graczy grających na tej samej i ustawiać się na mecze.
OnoMatoPeja:
Podział był, lecz to PES 2016 - Dyskusje, Opinie jest ogólnym tematem i tam na ogół większość pisze.
Jeśli będzie tak jak rok temu, to prawdopodobnie z podziałem na generacje, nie osobno... Czemu ? Statystyki dają pewien obraz i na podstawie 2016 nie za wiele tam pisano w tych tematach....
Ustawki na mecz, hm... tego nie widziałem jeszcze w tematach, ale jeśli chcecie taki, to czemu nie...
Czekam na dalsze propozycje, ZA i PRZECIW, temu co już zaproponowano i będzie jeszcze, zawsze można czegoś spróbować i przekonać się, jak to wyjdzie w praniu.
kamilradom1910:
Życzyłbym sobie aby jakiś moderator mający PS4 utworzył społeczność na PS4, gdzie moglibyśmy wspólnie grać i się komunikować, lub tutaj jakiś temat tylko temu poświęcony (tej właśnie platformie).
Nawigacja
[#] Następna strona