Dział Ogólny > PES 2017 - Dyskusje

PES 2017 - Tryb myClub

(1/622) > >>

OnoMatoPeja:
Temat poświęcony dyskusji ogólnej o trybie myClub.
Przypominamy o przestrzeganiu zasady wzajemnego szacunku, wysokiej kultury i stosowania się do Regulaminu Forum.

myClub jest trybem gry, w którym celem gracza jest budowa drużyny online i rywalizacja sportowa z innymi użytkownikami oraz z komputerem.

Zbuduj od podstaw własny klub piłkarski, sprowadzając do niego właściwych menadżerów i zawodników. Rywalizuj z przeciwnikami sterowanymi przez innych graczy oraz komputer, by sprawdzić jak mocny posiadasz zespół.

gac88:
czy w pes2016 na ps4 można było grać w myclub i generalnie online z kilku kont na jednej konsoli czy tylko z jednego podstawowego?

TrueGrand:
Z kilku

szumo22:
Ja też mam pytanie odnośnie tych kont. Jeżeli kupimy ze znajomym na spółkę PESa preorder (PS4) to czy wszystkie bonusy UEFA Toty oraz 1x Special Agent, 2x FC Barcelona player będą do odebrania tylko na koncie na którym się grę kupiło, czy może na obu?

Płotek:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa też mam pytanie odnośnie tych kont. Jeżeli kupimy ze znajomym na spółkę PESa preorder (PS4) to czy wszystkie bonusy UEFA Toty oraz 1x Special Agent, 2x FC Barcelona player będą do odebrania tylko na koncie na którym się grę kupiło, czy może na obu?

--- Koniec cytatu ---

Tylko na jednym

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej