Ja narzekałem wcześniej (z statystyk jestem słabym graczem), teraz jakby poprawa.
Tu jest jeszcze kwestia tego opóźnienia (w niektórych meczach), a czasami mnie rozłączyło - no i wychodziło tak że na 20 meczy parę wygrałem.
Trenerów chyba zmieniłem z 8-10...
Ostatnio co drugi mecz dobry - najczęściej jest tak że albo ja kogoś karam, albo ktoś mnie.
Natomiast ostatnia dywizja to 5 przegranych pod rząd i 5 wygranych.
Jedna z sytuacji których w ogóle nie ogarniam, to jest to jak dostałem 8-1, i nic nie zmieniałem, w następnej grze sklepałem go 5-1 tego samego przeciwnika.
Jest w tej grze coś dziwnego... bo spotykam przeciwników którzy np. mają tego samego trenera, standardową formację, teamy gwiazdkowo te same - a na niektórych gra się b. ciężko, nie można sie dostać do pola karnego, natomiast gram z kolejnym - ten sam trener itp. - i wchodzę jak w masło.
Dlatego od pierwszych minut meczu czuje czy będzie prze!@#$%, czy łatwo - czasami moi zawodnicy odbierają piłki, znakomicie przechwytują, a czasami przeciwnik ma taką łatwosć rozgrywania akcji że w tym czasie zdąży zjeść, spalić a na końcu mi załaduje bramkę.
Nie narzekam na SIM (nie wiem od czego zależne jest to że komuś dobrze idzie a komuś źle), bo od kąd zacząłem grę, w jednym ciągu dotarłem aktualnie do 4 dywizji.
Mecze w których strzelają po 4,3 bramki, bramki z wolnych, z dystansu... różnie.
I drobne pytanie odnośnie strzałów.
Taka sytuacja - typek się rozpędza na moją połowę (Giroud chyba, 79 ovr.?), oddaje strzał gdzieś z 40 metra, cały pasek zapełniony, i...
Piłka staje się spadającym liściem i w sito bramkarza.
Mocne strzały z dystansu - co i jak? Za każdym razem gdy bym chciał strzelić mocnym strzałem, piłka w kosmos.
A tu taki specyficzny przypadek.
Czy da radę zmienić narodowość i miejsce zamieszkania , bo źle ustawiłem na samym początku przy wybraniu klubu ,gram BVB i dałem sobie narodowość Niemcy i miasto Dortmund ,bo myślałem że chodzi o drużynę którą gram , a to były ustawienia gracza ,trochę mnie to męczy przed każdym meczem .
W MyClub, w edit team - ostatnia opcja chyba.