Witam mam pytanie odnośnie pesleauge czy będą jakieś mecze wyrównawcze,mam cztery rozegrane i wygrane ale widziałem że ktoś ma 5,6,8 meczy?I czysto teoretyczne pytanko gdyż za bardzo nie licze ale jak bym awansował do finałów to gram na ps3 a na turnieju na ps4 czy jak?
Witam, mam pytanie, nwm czy już tu wystąpiło, ale jeśli ktoś wie to mógłby krótko odpowiedzieć (ps. być może jest głupie ^^). Gdy zakupie PESa 2017 to będę miał możliwość przeniesienia drużyny myClub z PESa 2016? Zależy mi na odp. z góry dzięki
w Myclubie tak samo mozesz filtrować
Gdzie i jak to sie robi jak możesz żebym miał graczy z europy np lub żeby działało w miare bo tak to załamka na brata koncie to samo sanstos cruzeiro palmeiras boca te ekipy mam od 13 meczy non stop ameryka czy rano czyw nocy czy popoludniu
Czy ty nie rozumiesz co do Ciebie się pisze? Czy po prostu jesteś ułomny?rumcyk wyraźnie Tobie wytłumaczył że masz zmienić lvl na wyższy czyli lvl 5 jak Tobie nie wyszuka przeciwnika to zmieniasz na lvl 4 itd. Czy to takie trudne do zrozumienia? REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Czytać ze zrozumieniem!! i to do obydwu stron! Koleś pisze, że online cup nie mozna wybierać tych parametrów tylko w devizji i ma rację..
jak zrobić polska wersje PES 2017. Skąd to masz?