Dział Ogólny > PES 2017 - Dyskusje
PES 2017 - Tryb myClub
plose66:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEIan Rush był w jednym tygodniu do wzięcia za jeden wygrany mecz. Maradona był kiedyś w jakimś special agencie i tam go można było wylosować. Generalnie legendy nie błyszczą jeśli chodzi o same umiejętności piłkarskie. Moim zdaniem są wprowadzone jako urozmaicenie i dodatek do gry, bardziej sentymentalny niż piłkarski. Ja wiele legend usunąłem.
--- Koniec cytatu ---
A te legendy z Barcelony to była jakaś okresowa akcja?
Błyszczą nie błyszczą, chetnie bym przygarnął takiego napadziora z dawnych lat nawet jeśli parametrami słabszy od Messi/Ronaldo. Takie akcje promocyjne to juz przeszłosc czy jescze cos sie pojawia?
Apropo special agent to często sie pojawia?
Tianse:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA te legendy z Barcelony to była jakaś okresowa akcja?
--- Koniec cytatu ---
Była taka akcja, ale na legendy Liverpoolu. Reszta legend tylko w special agentach.
REJESTRACJA lub LOGOWANIEBłyszczą nie błyszczą, chetnie bym przygarnął takiego napadziora z dawnych lat nawet jeśli parametrami słabszy od Messi/Ronaldo. Takie akcje promocyjne to juz przeszłosc czy jescze cos sie pojawia?
Apropo special agent to często sie pojawia?
--- Koniec cytatu ---
W tej edycji nie wiadomo, PES 18 za pasem. Możliwe że już nic ciekawego się nie pojawi. I tak szanse były niewielkie na wylosowanie. Przeważnie jest 4% na czarną piłkę, a tam zawsze kilkunastu/kilkudziesięciu różnych piłkarzy. Co do przygarniania, to kwestia komu się kibicuje. Mnie tam legendy Barcy czy Liverpoolu kompletnie nie interesują. Gdyby był taki Cantona... ale nie będzie.
plose66:
Z tydzien sie bawię w mycluba i w sumie całkiem ładny skład udało mi sie juz zebrać (Butland - Mendy, Verghoven, Dante, Walker - Busquets, Veratti, Y. Toure - Hazard, Aduriz, Dybala ). Normalnie bym powiedział mega skład ale jak zaczynam grać online to okazuję sie być zwykłym biedakiem, u co drugiego przeciwnika skład full of mutants obowiązkowo z Messim, Ronaldo i Neymarem naraz z przodu. Jak nie będzie więcej jakiś promocji na special agenty to troche słabo zapowiada się dalsze wzmacnianie składu. Aukcje raczej mnie nie interesuja biorąc pod uwagę ceny o których sie pisze w temacie
Tianse:
Po całym sezonie wszyscy mają mnóstwo piłkarzy z czarnych piłek. Powoli wszyscy wzrok kierują na PES 18, więc jakiś specjalnych wydarzeń w 17 można już przestawać wypatrywać. Odpuść sobie tutaj, poczekaj na 18 i tam po całym sezonie również będziesz mieć składy jak inni.
simonldz:
Czemu nie mogę zagrać w tym turnieju online o 30k gp? Warunkiem jest 25 meczy lub mniej?
Nawigacja
[#] Następna strona