Dział Ogólny > PES 2017 - Dyskusje
PES 2017 - Tryb myClub
Fred23X:
pewnie tak, ale ci standardowi
janek1234567890:
18 stka nieźle się zapowiada jeśli chodzi o grywalność ale graficznie trochę lipa jeśli chodzi o ps3 być może to wina demo bo jest okrojone graficznie nie wiem,ale kibice zachowują się jak drzewa podczas wiatru, słabo.Aczkolwiek grywalność już od pierwszego meczu przypadła mi do gustu zagrałem na szybko 3 mecze i grywalność wydaje się naprawdę przyzwoita ,z tym że ps3 raczej pujdzie w odstawkę do nowego pesa musi być ps4 albo Xbox one .A jak wasze wrażenia po wersji Beta i demo
Aliant:
A mi przed chwilą gościa wylosowało z ponad 1400 pkt ratingu (24 miejsce obecnie ma gdzie ja jestem +/- 7000 :D) Złoił mnie 5-0 i wszystko praktycznie z dośrodkowań. Szkoda, że mi go wylosowało w ostatnim meczu decydującym o awansie o dywizję wyżej...
Tak tylko chciałem napisać... Miłego dnia :)
lantz:
Wszystkie tryby tak laguje na PS4 czy tylko MyClub ?
Jacinho:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA mi przed chwilą gościa wylosowało z ponad 1400 pkt ratingu (24 miejsce obecnie ma gdzie ja jestem +/- 7000 :D) Złoił mnie 5-0 i wszystko praktycznie z dośrodkowań. Szkoda, że mi go wylosowało w ostatnim meczu decydującym o awansie o dywizję wyżej...
Tak tylko chciałem napisać... Miłego dnia :)
--- Koniec cytatu ---
Standard.
Decydujący mecz o przejściu do następnej dywizji albo ostatni mecz do bonusu :)
A miszczowie ratingów - cóż, zdarzyło mi się grać z kilkoma, którzy grali finezyjnie, reszta to dzieci szczęścia ;D :D :laugh:
Nawigacja
[#] Następna strona