[cenzura] nie mam już sily nie wiem co te skośne oczy namieszaly ale od czwartku na jakies 50 meczy w SIM wygrałem może z 5 tez tak macie może???
owszem i próbowałem już różnych wariantów i biali z level 30 nawet non stop grali zgranie na 99 kontrakty im przedłużałem i wszystko w czapkę, jak wstawiłem byle jakich byle gdzie team spirit 43 to efekt dokładnie ten sam a może nawet jedno zwycięstwo więcej;)
jedyne co mogę doradzić to maxymalne koksy na ławce w symulkach wtedy za przegranie meczu jest 950 pkt jeśli pamiętam bo dostaje się bonus za siłę drużyny a jak na ławce biali i w składzie biali to jest 660 pkt
no i warto tez farmic w sim competition w godzinę robi się 6 meczy (dwa razy krótsze mecze są) a kasa ta sama albo i większa, 1 mecz wychodzi ok 10 minut a normalnie ok 20)
a tak z innej beczki 6 losowań dziś zrobiłem z Top Agenta ("Tato a zrobimy losowanko przed spaniem?? jedno proszę " i skończyło się na 6
no ale czarna z napadziora Cavani i Pjanic czarny z pomocników w sumie nieźle tyle że w grze jakoś słabo dają radę;) )
I ostatnia sprawa , czy ktoś ogarnia dokładnie o co chodzi w Support w taktyce? im więcej kresek to ...(np Klopp ma dużo) prośba o konkrety a nie gdybania;)