Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC
Nieoficjalne Spolszczenie PES 2017 V2,0 DLC 3,0
m4teusz_20:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEużyj innego dpfilelist generatora niż z folderu ze spolszczeniem, np.pobierz to dpffilelist
REJESTRACJA lub LOGOWANIE i zaznacz '' no dlc ''
--- Koniec cytatu ---
Użyłem generatora wybierajac "NO DLC" ale nic nie pomogło. Dalej jest to samo. Brak patcha. Wersja gry Wersja 1.02.
keats:
Powiem tak, tragedia to spolszczeine. Stary koń ze mnie, ale muszę przy tym dłubać i dłubać. Dwa posty wyżej napisałem, że mi się udało. A gdzie tam. Wcześniej w ogóle się nie logowało, więc jak się zalogowało za drugim razem to myślałem ok. Ale jaki jest problem ? Ano taki , że teraz nie wyszukuje mi przeciwników w MYclub i dupa zbita. Myślałem, że za późno wczoraj gram, bo około 1 w nocy. Ale okazało się , że dzisiaj to samo. Dałem w wyszukiwaniu z każdym żeby grać i dupa zbita. Znów muszę kombinować na koncie steam , echhh
tomazi78:
Dlaczego konami tak utrudnilo? Jaki jest tego cel?
tomazi78:
w galaxy 2.0 jest tak zrobiony DpFile że on sam go tworzy na podstawie danych wpisanych w plikach tekstowych, które mają taki układ jak poniżej. Dla offline działa po polsku, a nie wiem co wpisać w tym tekstowym gdzie jest tylko DLC żeby dopisać spolszczenie kriss`a (chodzi o te cyferki)
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
pieniek17:
WItam.
Nawigacja
[#] Następna strona