Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC
Nieoficjalne Spolszczenie PES 2017 V2,0 DLC 3,0
kriss12:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwitam
u mnie nadal nie wyszukuje przeciwnika co podmieniłem ten plik potem generatorem i lipa co może być nie tak
--- Koniec cytatu ---
Jesli podmieniasz plik dt80_200 to juz nie trzeba generatorem robić
mi w meczu towarzyskim wyszukalo przeciwnika
yankeees0:
Kriss pomoż...
Zainstalowalem patch PTE 3.0 + ubdate 3.1 spolszczenie chcialem wgrac od nowa biore generacje plikow pod v 1.0 albo v 2.0 ( wersja W PESIE pokazuje mi 1.03 albo 2.00 ) i poprostu po wgraniu spolszczenia usuwa mi patcha i zostaje mi goła wersja pesa... wszystkie pliki z download w zalaczniku.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
kriss12:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKriss pomoż...
Zainstalowalem patch PTE 3.0 + ubdate 3.1 spolszczenie chcialem wgrac od nowa biore generacje plikow pod v 1.0 albo v 2.0 ( wersja W PESIE pokazuje mi 1.03 albo 2.00 ) i poprostu po wgraniu spolszczenia usuwa mi patcha i zostaje mi goła wersja pesa... wszystkie pliki z download w zalaczniku.
--- Koniec cytatu ---
zainstaluj sobie patcha jeszcze raz i wklej tylko spolszczenie zrobione z dlc 2,0 nic nie generuj to spolszczenie to to
yankeees0:
DZIĘKI WIELKIE KRISS, wszystko śmiga działa jak należy. Nie ma jak PES spolszczony, gram w pesa od 06 do 17 i nigdy nie zamienienie go na FIFE
pawlito1968:
KRISS dzięki za spolszczenie przeinstalowałem grę od nowa podmieniłem plik i wszystko działa wyszukuje przeciwników
jeszcze raz WIELKI szacun za kawał dobrej roboty
Nawigacja
[#] Następna strona